Ελλάδα

Nέα καταγγελία σοκ για τον σκηνοθέτη – «Έδινε ναρκωτικά στα παιδιά και τους πρότεινε όργια»

Nέα καταγγελία σοκ για τον σκηνοθέτη – «Έδινε ναρκωτικά στα παιδιά και τους πρότεινε όργια»
Καταγγελίες ηθοποιών: Χθες τη νύχτα, κατέθεσε ως μάρτυρας στον εισαγγελέα νεαρός άντρας, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου.

Καταιγιστικές εξελίξεις προδιαγράφονται στην υπόθεση με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, τον οποίο κατονόμασε την Παρασκευή η υπουργός Πολιτισμού.

Το Σάββατο το μεσημέρι έγινε γνωστή μια νέα κατάθεση, που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τα όσα περιγράφονται στη νέα μήνυση που κατατέθηκε χθες σε βάρος του γνωστού θεατρικού σκηνοθέτη, δόθηκε στην Εισαγγελία. Ο νέος μάρτυρας είναι ένας άνδρας τον οποίο επικαλείται στη μήνυσή του ο 25χρονος ότι ανήκε στην παρέα των ανηλίκων στα οποία ο σκηνοθέτης φέρεται να έκανε ανήθικες προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του.

 «Έδινε ναρκωτικά στα παιδιά και τους πρότεινε να προχωρήσουν σε ερωτικές πράξεις»

Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.  Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ. Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Το αδίκημα, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να έχει τελεστεί το 2010, δηλαδή νομικά είναι «ζωντανό», καθώς δεν έχει επέλθει ο χρόνος παραγραφής. Ο μηνυτής αναμένεται πολύ σύντομα να κληθεί να δώσει κατάθεση και να μιλήσει αναλυτικά ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του. Τα όσα στοιχεία εισφέρει δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν διαδικασίες που μπορούν ταχύτατα να οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών τον σκηνοθέτη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο μάρτυρας «κλειδί» που κατέθεσε για πολλές ώρες χθες

Χθες την Παρασκευή 19/2 μια γυναίκα έδωσε πολύωρη κατάθεση στις εισαγγελικές Αρχές. Η ίδια – που δεν είναι θύμα – έχει στην κατοχή της στοιχεία για την υπόθεση. Η μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος διερευνά το περιεχόμενο των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί από θύματα σεξουαλικής κακοποίησης κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα στοιχεία που εισέφερε στον εισαγγελέα η συγκεκριμένη μάρτυρας να οδηγήσουν τις εισαγγελικές αρχές στις επόμενες ενέργειές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να να γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για τις καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο της έρευνας Σήμερα κατατέθηκε μια ακόμη μήνυση εναντίον του για το αδίκημα του βιασμού. Ένα βαρύτατο αδίκημα που σύμφωνα με τη μήνυση, τελέστηκε το 2010 και έτσι δεν έχει παραγραφεί.

Τη μήνυση κατέθεσε την Παρασκευή στην Εισαγγελία διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Γιάννη Βλάχου, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 14 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον μηνυτή στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του και τελικά τον βίασε μέσα στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments