Ελλάδα

Λεωνίδας Κακούρης: Είναι ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών

Λεωνίδας Κακούρης: Είναι ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών
Λεωνίδας Κακούρης: Αιχμηρός σε δημοσίευσή του, ο ηθοποιός σχολίασε τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός και ένας εκ των πρωταγωνιστών από τις «Άγριες Μέλισσες» Λεωνίδας Κακούρης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός μέσω ανάρτησής του στο Facebook, το πρωί της Κυριακής (21 Φεβρουαρίου), σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε λόγο για ένα τέρας που έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. «Με τις… ευλογίες πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το ανίερο τέρας, μαγάρισε την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του», σχολίασε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας έτσι την οργή του στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυρίως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή. Και το νίκησε. Ίσως κάποια άλλα παιδιά δεν τα κατάφεραν», κατέληξε σε όσα έγραψε στη δημοσίευσή του.

Ακολουθεί η ανάρτηση από τον Λεωνίδα Κακούρη:

Τι αναφέρει ο Χρίστος Χ. για τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Μία νέα μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο Χρίστος Χ. έστειλε επιστολή στο 2020mag στην οποία περιγράφει με τη σειρά του τα όσα έζησε αν και αναφέρει μόνο τα αρχικά Δ. Λ. όσο αφορά στον θύτη.

Ο Χρίστος Χ. λοιπόν, στην επιστολή του τονίζει ότι «δεν κατηγορώ τον Δ. Λ. για βιασμό, αλλά για την επιτυχή προσπάθεια χειραγώγησής μου, αποπλάνηση λέγεται αυτό, με άμεσο στόχο τη σεξουαλική συνεύρεση του μαζί μου» και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι θέλει να συμβάλλει «με τον τρόπο μου σε μια κάθαρση, σε μία επί της της ουσίας ενηλικίωση, σε μια απελευθέρωση».

Θυμίζουμε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορείται για το κακούργημα του «βιασμού κατά συρροή» και οι εισαγγελικές αρχές τον περιγράφουν ως έναν αδίστακτο και επικίνδυνο κατηγορούμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments