Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/02/21].

Κριός

Η αποφυγή μιας ρομαντικής κατάστασης επειδή δεν ξέρεις πώς να την αντιμετωπίσεις ή να την προσεγγίσεις, είναι κάτι κατανοητό. Όμως όσο περισσότερο καθυστερείς να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις, τόσο μεγαλύτερο θα φαντάζει το θέμα. Για αυτό βρες το θάρρος και μίλησε για όσα σε ενοχλούν ή σε απασχολούν στο σύντροφό σου. Σύντομα θα δεις πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα νιώσεις και πάλι σιγουριά και ασφάλεια στον δεσμό σου.

Ταύρος 

Μην φοβάσαι να στραφείς μέσα σου και να σκάψεις βαθιά για να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου. Είναι ίσως απαραίτητο να μπορέσεις να κατανοήσεις τις εξελισσόμενες ανάγκες κι επιθυμίες σου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τους ένθερμους στόχους σου και ιδιαίτερα το παθιασμένο δυναμικό σου. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να κάνεις αλλαγές ή να αποδεχτείς ορισμένα γεγονότα, τότε άκουσέ την.

Δίδυμοι

Είναι το ποτήρι σου μισογεμάτο ή μισοάδειο; Επειδή αυτό το διάστημα εύκολα μπορεί να υιοθετήσεις μια απαισιόδοξη άποψη για το πού στέκεσαι συναισθηματικά ή με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορείς όμως να ελέγξεις σε ποιο βαθμό τα αρνητικά υπερτερούν των θετικών και για ποιο λόγο πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη ή απαισιοδοξία. Αυτή η λίστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από ό, τι πίστευες, αν την εξετάσεις σωστά.

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα μπορείς να γίνεις λίγο πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης λαμβάνοντας ένα υπολογισμένο ρίσκο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνεις κάτι απερίσκεπτο ή ανεύθυνο. Όμως μπορείς να αναδείξεις την άγρια κι ερωτική πλευρά σου. Σου ζητείται να κάνεις ό,τι ευχαριστεί την καρδιά σου τώρα! Ακόμα κι αν αυτό προκαλεί έκπληξη στον εραστή σου ή τον κάνει να «πέσει ξερός» από πάθος.

Λέων 

Είτε ρίξεις μια ματιά στον καθρέφτη ή μια βαθιά ματιά μέσα σου, φρόντισε να καταγράψεις όλα τα συναισθήματα που νιώθεις. Αυτή η διαδικασία μπορεί να απαιτεί μια ειλικρινή εκτίμηση, του πού στέκεσαι συναισθηματικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Πριν ξεκινήσεις ένα νέο ρομαντικό κεφάλαιο ή την προσπάθεια ενίσχυσης του δεσμού σου, πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχτείς τι πρέπει να αλλάξεις μέσα σου, πριν προχωρήσεις.

Παρθένος

Μη διστάσεις να απολαύσεις τις ρομαντικές σου φαντασιώσεις γιατί αυτός είναι ο σκοπός σου, έτσι κι αλλιώς! Το ελεύθερο βασίλειο της φαντασίας σου θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις πιο ανάλαφρο το κλίμα στη σχέση σου κι έτσι να εξαλείψεις τη σοβαρότητα που επικρατεί τελευταία. Όμως ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αυτό πρέπει να το δρομολογήσεις. Η φαντασία σου, περιμένει επίσης να προσφέρει την άφθονη συμβολή της.

Ζυγός 

Έχεις επιλογές για να μειώσεις ή να εξαλείψεις το άγχος ή την ένταση από τη σχέση σου. Είσαι ευλογημένη με την ικανότητα να δημιουργείς χαλαρό κλίμα ανά πάσα στιγμή αλλά αυτή η έμφυτη ικανότητά σου, θα είναι πολύ βολική τώρα. Ενθάρρυνε τις ρομαντικές, ώριμες στιγμές ανάμεσά σας, ακόμα κι αν είναι σιωπηλές. Γίνε ο καλύτερος «φορέας ισορροπίας» που γνωρίζεις.

Σκορπιός

Η επιθυμία να ξεγλιστρήσεις και να απολαύσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, είναι ισχυρή σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις εκ των προτέρων στον εραστή σου τις προθέσεις σου, αν σκοπεύεις να το κάνεις. Όμως μην αποκλείεις το γεγονός πως ο εραστής σου ή κάποιος που βρίσκεται κοντά σου δεν μπορεί να φέρει φως και ανακούφιση στον κόσμο σου! Μπορείς να επιλέξεις να αντιμετωπίσεις μόνη σου το χάος αλλά θα ανακαλύψεις πως κάποιος, έχει τις δικές του ιδέες για να το μειώσει.

Τοξότης 

Οι γλυκές και ώριμες στιγμές θα προσθέσουν γοητεία στις αλληλεπιδράσεις σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Όμως αυτό το διάστημα, μάλλον θα προτιμούσες να είναι πολύ πιο ζωντανά και αισιόδοξα τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Θα αισθανθείς πως έχεις επιπλέον ενέργεια για να απελευθερώσεις. Δες τι μπορείς να κάνεις για να γίνει δικό σου το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον εραστή σου. Υπάρχει αρκετή σέξι διασκέδαση.

Αιγόκερως

Έχεις χάσει τη διάθεσή σου λόγω απαιτήσεων σε τομείς εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Όσον αφορά όμως τα θέματα της καρδιάς, αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο. Πάρε το σαν ένδειξη πως έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις και να απολαύσεις περισσότερο αυθορμητισμό στον κόσμο σου. Είναι κατάλληλο το διάστημα, για να απολαύσεις το ρομαντισμό και να αποφύγεις το εργασιακό σου άγχος, αν μπορείς να το κάνεις. Άφησε τον έρωτα να γίνει ο περισπασμός που χρειάζεσαι. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το πώς λειτουργείς στο δεσμό σου, μπορεί να χρειαστεί πιο σοβαρή εστίαση στα ερωτικά σου θέματα. Αυτό σημαίνει πως η ερωτική σου ζωή τώρα μπορεί να σου προσφέρει περισσότερη ανάπαυλα για να μπορέσεις να ξεφύγεις από το άγχος που σε κατακλύζει σε άλλους τομείς της ζωής σου. Άκουσε την κοσμική κλήση και κάνε τον έρωτα και την οικειότητα με το ταίρι σου, το άνετο καταφύγιο που έχεις ανάγκη.

Ιχθύες

Η καθιέρωση μιας ρεαλιστικής εικόνας για το πού στέκεσαι συναισθηματικά, θα μπορούσε να σημαίνει την αξιολόγηση των παθιασμένων στόχων σου, που έβαλες καιρό τώρα, στην άκρη. Αυτό που μπορεί να φαίνεται μυστηριώδες στην ερωτική σου ζωή μπορεί να ξεκαθαρίσει μόλις αποδεχτείς τους λόγους που δεν συνέβη ό,τι ήθελες να πετύχεις στα ερωτικά σου. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια τώρα που θα σε κάνει να θυμηθείς τι ήταν κάποτε σημαντικό για σένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments