Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/02/21].

Κριός

Ο εραστής σου θα θαυμάσει την αυτοπεποίθησή σου! Όμως για να διατηρηθεί η ισορροπία στη σχέση σου, μην αρχίσεις να το παίζεις πολύ αδιάφορη. Γιατί άλλο είναι να εκφράζεις την αυτοπεποίθησή σου κι άλλο να καυχιέσαι και να περηφανεύεσαι. Αυτή την περίοδο πρέπει να καταλάβεις, πως η ευγενική κι ευαίσθητη συμπεριφορά είναι πιο σέξι.

Ταύρος 

Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια από την επιθυμία σου να απομακρυνθείς από μια συναισθηματική ζώνη άνεσης. Όμως εμπιστεύεσαι την καρδιά σου που σου λέει πως η παθιασμένη έμπνευση μπορεί να βρεθεί μόνο αν ρισκάρεις στον έρωτα. Το να τολμήσεις να είσαι διαφορετική, να κάνεις κάτι διαφορετικά ή να κλίνεις προς το αντισυμβατικό… θα σου αποφέρει υπέροχα οφέλη.

Δίδυμοι

Θα αντιμετωπίσεις ένα ενδιαφέρον δίλημμα στα ερωτικά σου εξαιτίας κάποιων αντιφατικών περιορισμών που δεν μπορείς να αποδεχτείς, αλλά ούτε και να αποφύγεις. Μπορεί να υπάρχει κάτι στην ερωτική σου ζωή, που είσαι αποφασισμένη να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αγνοείς όμως την ενδιαφέρουσα και μυστηριώδη αύρα που εκπέμπεις που ο αγαπημένος σου τη βρίσκει σαγηνευτική και καυτή. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ανέκφραστη μπορείς τώρα. Όλα θα αποκαλυφθούν αρκετά σύντομα.

Καρκίνος

Για να εξελιχθεί ο δεσμός σου και να υπάρχει περισσότερο πάθος και οικειότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, πρέπει να είσαι διατεθειμένη να ακούς προσεκτικά όσα λέει. Η προθυμία σου να αφήσεις τον αγαπημένο να πει την αλήθεια του, μπορεί να είναι κάτι που δεν περίμενε. Κάνε ό,τι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσεις ένα κλίμα άνεσης. Στη συνέχεια, άφησε τον αγαπημένο σου να μιλήσει.

Λέων 

Πίστεψε αυτό που βλέπεις, σχετικά με μια πιθανή ρομαντική ευκαιρία. Ίσως να μην χρειαστεί να το ελέγξεις πιο εξονυχιστικά επειδή αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις ανεξάρτητα από το αν εσύ επιθυμείς περισσότερες πληροφορίες ή αποκαλύψεις. Αυτές θα έρθουν σύντομα αλλά να ξέρεις πως θα υποστηρίξουν, αυτό που επεξεργάζεσαι τώρα.

Παρθένος

Ίσως να μην πιστεύεις πως είναι δυνατόν να υποκύψεις ή να απολαύσεις πολύ αισθησιασμό στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως αυτή η δυνατότητα υπάρχει και μπορεί να προκύψει! Επομένως δεν χρειάζεται να βιαστείς. Προσπάθησε να συνδεθείς με τον προσγειωμένο κι αισθησιακό χαρακτήρα σου και μην προχωρήσεις βιαστικά, για την παθιασμένη σου κατάκτηση.

Ζυγός 

Οι περισπασμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Όμως οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε προσπαθεί να αποτραβήξει το βλέμμα σου από το ρομαντικό σου στόχο, πιθανώς υποτιμά τη φαντασία και την ανθεκτικότητα σου. Είσαι συντονισμένη μ’ αυτό που εμπνέει τώρα την καρδιά σου. Αν πρέπει να επαναπρογραμματίσεις οτιδήποτε ή να το παραμερίσεις, για να απολαύσεις έντονες ρομαντικές στιγμές, τότε σίγουρα θα το κάνεις!

Σκορπιός

Ο αγαπημένος σου δεν αρνείται ούτε λεπτό την ικανότητά που έχεις να είσαι αυτάρκης ή να αντιμετωπίζεις μόνη σου τα προβλήματά σου. Όμως αν αυτό το διάστημα η αυτοπεποίθησή σου έχει σημειώσει πτώση, τότε άφησε αυτόν που αγαπάς να σε βοηθήσει με τον τρόπο του. Είναι το άτομο που σε καταλαβαίνει καλύτερα από όλους και πρέπει να το εμπιστευτείς γιατί μπορεί να κάνει θαύματα τώρα, για σένα.

Τοξότης 

Θα είσαι πολύ αισιόδοξη και θετική αυτό το διάστημα. Η χαλαρή και οικεία ατμόσφαιρα που δημιουργείς στη σχέση σου, θα βοηθήσει τον εραστή σου να καταλάβει πως μαζί σου, βρίσκεται σε ασφαλή χέρια. Η προθυμία σου να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να σώσεις, κατά κάποιο τρόπο, την κατάσταση, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το σύντροφό σου. Απλά συγκράτησε στο μυαλό σου πως ό,τι για σένα φαίνεται «παιχνιδάκι» μπορεί για τον εραστή σου να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί. Για αυτό προχώρα ήρεμα και με το μαλακό.

Αιγόκερως

Θα βρεθείς σε ένα ενδιαφέρον αλλά περίπλοκο τρίγωνο αυτό το διάστημα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις εργασιακά ή οικογενειακά προβλήματα ενώ εσύ θέλεις να εστιάσεις στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Όμως υπάρχει και η ερωτική σου ζωή! Ένα λιγότερο πειθαρχημένο άτομο θα αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα μέτωπα μα όχι εσύ. Με αρκετή προσπάθεια θα καταφέρεις να βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου και να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να παραμένει για λίγες ακόμη μέρες στο ζώδιό σου, ίσως αξίζει να κοιτάξεις την ερωτική σου λίστα, για να ελέγξεις τι παραμένει εξαιρετικό. Υπάρχουν υπέροχες πιθανότητες να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Ο πλανήτης της αγάπης δεν απέχει πολύ από το να εγκαταλείψει το ζώδιό σου. Συνεπώς εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που σου προσφέρονται όσο ακόμα υπάρχουν.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθεις πως υπάρχει μεγάλη σύγχυση στην ερωτική σου ζωή. Ακόμα κι αν μπορείς να κατανοήσεις τις ρομαντικές καταστάσεις, θα μπερδευτείς με το πώς ή γιατί αντιδράς σε αυτές ή στον εραστή σου, με αυτόν τον τρόπο. Όμως τέτοιου είδους συναισθήματα, μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα της υπερβολικής προσέγγισής σου, σε συγκεκριμένα σενάρια. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς για λίγο, μήπως και καταφέρεις να βρεις τη σαφήνεια που χρειάζεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments