Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/02/21].

Κριός

Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να επαναφέρεις την ισορροπία στο δεσμό σου; Η απάντηση είναι αναμφίβολα, ναι! Μπορεί να έχεις κουραστεί να αναρωτιέσαι πού στέκεσαι με τον εραστή σου ή να αποδέχεσαι πως θα επικρατεί συνεχώς ένταση στη σχέση σου. Όμως μην υποτιμάς τις προσπάθειες που κάνεις, για την βελτίωση των συνθηκών στα ερωτικά σου.

Ταύρος 

Νιώθεις πως τα μάτια σου σε εξαπατούν που βλέπεις μια χειροπιαστή εξέλιξη ή κάτι που αποδίδει στην ερωτική σου ζωή; Οι πιθανότητες είναι, πως αυτό που βλέπεις είναι ακριβές! Αλλά η περαιτέρω πρόοδος εξαρτάται από την ευαισθησία και την υπομονή που θα δείξεις στην πορεία. Γι’ αυτό χρειάζεται να δείξεις συνέπεια στις προσπάθειές σου! Έτσι θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα να εξελίσσονται, ακριβώς όπως επιθυμείς!

Δίδυμοι

Μια αποκάλυψη ή μια ανακάλυψη σε περιμένει στα θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου τώρα. Όμως αντί να εξετάζεις αυτό που προκύπτει, δείχνοντας ένα φευγαλέο ενδιαφέρον για αυτό, αποθήκευσε αυτές τις πληροφορίες στο μυαλό σου με ασφάλεια. Ό,τι βασίζεσαι στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, πιθανότατα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον εραστή σου. Προς το παρόν όμως μην ανοίξεις καμία συζήτηση. Ενημέρωσε το ταίρι σου, αργότερα! 

Καρκίνος

Θα αρχίζεις να βλέπεις με ρεαλισμό τα έξοδα που κάνεις με το ταίρι σου, για να διασκεδάσετε. Θα αποφασίσετε πως πρέπει να γίνετε πιο εγκρατείς. Ωστόσο, οι βραχυπρόθεσμες περικοπές αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη, ειδικά αν με το ταίρι σου, ζείτε μια περιπέτεια σε στάδιο προετοιμασίας. Ίσως να είναι διασκεδαστικός ο τρόπος προσπάθειας εξεύρεσης ιδεών για να απολαύσετε πράγματα, που δεν κοστίζουν δεκάρα. Το αφήνω πάνω σου.

Λέων 

Αν δεν είχες γνωρίσει πως η αποστασιοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο κάποιες φορές στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, τότε θα το ανακαλύψεις τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις κάποιον. Επειδή δεν χρειάζεται να είσαι πολύ αυθόρμητη. Αν είσαι σε σχέση, τότε η στάση ευγνωμοσύνης που ενδείκνυται να δείξεις στον εραστή σου, θα ξαναχτίσει τις γέφυρες επικοινωνίας – αν είχαν διακοπεί- ανάμεσά σας ή θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά

Παρθένος

Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως αν αισθάνεσαι καλά θα φαίνεσαι πιο σέξι στα μάτια του εραστή σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Αυτό δεν αφορά μόνο το να φαίνεσαι καλύτερα γυμνή. Ίσως υπάρχουν συνήθειες και ρουτίνες σε πολλούς τομείς της ζωής σου, που δημιουργούν προβλήματα στη λίμπιντο σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις αλλαγές – τόσο μέσα σου όσο και εξωτερικά! 

Ζυγός 

Αυτό το διάστημα μπορείς να εφαρμόσεις μπόλικο αυθορμητισμό και να κάνεις εγκάρδιες κινήσεις στη σχέση σου. Μπορείς να είσαι παιχνιδιάρα κι ευγενική. Το να δημιουργήσεις ένα διασκεδαστικό κι ανάλαφρο κλίμα στο δεσμό σου, θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις οτιδήποτε κουραστικό, σε κάτι πολύ εμπνευσμένο. Δείξε στον εραστή σου, πόσο σέξι είσαι, όταν γίνεσαι πιο τολμηρή! 

Σκορπιός

Θέματα του ερωτικού σου παρελθόντος, καταλαμβάνουν χώρο στο παρόν. Αν δεν κάνεις μια συντονισμένη ή αποφασιστική προσπάθεια να αφήσεις πίσω σου ό, τι σε δεσμεύει, δεν μπορείς να δημιουργήσεις χώρο για ευχάριστες ευκαιρίες που μπορούν να κάνουν καλύτερη χρήση αυτού του χώρου! Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, είναι ώρα λήψης αποφάσεων σχετικά με την παραίτηση από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε, δεν σε ωφελεί πλέον. 

Τοξότης 

Τόσο το κεφάλι όσο και η καρδιά σου θα κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των σημερινών καταστάσεων της σχέσης σου κι εκείνων του παρελθόντος. Θα εκπλαγείς μάλιστα, με όσα ανακαλύψεις! Νέες στάσεις και προσεγγίσεις στο ρομαντισμό και την οικειότητα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, για να εξελίξεις τα ερωτικά σου – και σε ένα επίπεδο που ίσως να μην είχες βιώσει ποτέ πριν! 

Αιγόκερως

Η διάθεση και το κέφι σου, θα ενισχυθούν λόγω μιας ανάπτυξης σ΄ έναν τομέα, εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Αυτό θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Ό, τι σε κάνει να νιώθεις καλά μέσα σου, μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό για το άλλο σου μισό. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που του έκανες μια έκπληξη ή γιορτάσατε κάτι μαζί, δες τι μπορείς να κάνεις τώρα!

Υδροχόος

Αυτό το διάστημα θα καταλάβεις πως αυτό που για σένα είναι άνετα διαχειρίσιμο, ο εραστής σου το θεωρεί πολύ έντονο. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να περιορίσεις την παθιασμένη σου ενέργεια. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν θεαματικά οφέλη, αν κόψεις λίγο ταχύτητες ή κάνεις ένα διάλειμμα. Επειδή μ’ αυτό τον τρόπο, αν εντοπίσεις πως υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο δράμα… τότε έχεις την ευκαιρία να το σταματήσεις, πριν εκδηλωθεί.

Ιχθύες

Θα υπάρξουν οφέλη αν ακολουθήσεις τις ρομαντικές εξελίξεις στο δεσμό σου, αντί να βυθιστείς σ’ αυτές. Μπορεί να υπάρχουν σενάρια τα οποία παίρνεις πολύ σοβαρά και ίσως πιστεύεις πως είναι δική σου ευθύνη να διατηρείς τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Όμως, το να κάνεις ένα διάλειμμα και ν΄ ασχοληθείς λιγάκι με τον εαυτό σου, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι κι έχεις ανάγκη τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments