Οικονομία

Επιδόματα: Θα καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή λεφτά για συντάξεις και προνοιακά – διατροφικά επιδόματα

Επιδόματα: Θα καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή λεφτά για συντάξεις και προνοιακά – διατροφικά επιδόματα
Επιδόματα: Στα atm θα πάνε μέχρι την Παρασκευή δικαιούχοι προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ αλλά και συνταξιούχοι καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει πληρωμές για τις συντάξεις του Μαρτίου 2021.

Στα atm θα πάνε μέχρι την Παρασκευή δικαιούχοι προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ αλλά και συνταξιούχοι καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει πληρωμές για τις συντάξεις του Μαρτίου 2021.

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών

Συντάξεις

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Έτσι οι επικουρικές συντάξεις του Μαρτίου θα πληρωθούν ταυτόχρονα με τις κύριες.

Χθες  Tρίτη  καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Παράλληλα σήμερα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Ποιοι πληρώνονται αύριο και την Παρασκευή

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ). Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΟΠΕΚΑ

Ο Οργανισμός την τελευταία εργάσιμη μέρα του Φεβρουαρίου, Παρασκευή 26 θα καταβάλει εννέα παροχές και επιδόματα αυτά είναι:

Επίδομα γέννησης Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) Επίδομα Στέγασης Στεγαστική Συνδρομή Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων Σύνταξη Υπερηλίκων Επίδομα Ομογενών Οικονομική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Επίδομα παιδιού

Το Μάρτιο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού (Α21) και την υποβολή νέων αιτήσεων για τους δικαιούχους ενώ η πρώτη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί 31 Μαρτίου 2021.

Σε ποιους χορηγείται το επίδομα παιδιού;

Το επίδομα παιδιού χορηγείται κατόπιν αίτησης στις κατηγορίες προσώπων που αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ εφόσον διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελληνική Επικράτεια και τα εξαρτώμενα τέκνα τους βρίσκονται στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments