Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/02/21].

Κριός

Σκέψου αν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις με θάρρος ένα ερωτικό σου ζήτημα τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα τολμηρό και δύσκολο βήμα. Όμως μπορείς να ωφεληθείς αλλάζοντας με θάρρος ό,τι έχει βαλτώσει ή έχει καταντήσει ρουτίνα στη σχέση σου. Είναι μάλλον απίθανο να απογοητευθείς κάνοντας ανοιχτά αυτή την προσπάθεια που στηρίζεται στην πίστη, πως θα τα καταφέρεις.

Ταύρος 

Μια ρομαντική αποκάλυψη θα σε ωθήσει να απελευθερώσεις ή να αφήσεις πίσω σου ό,τι ή όποιον δεν σε καλύπτει πλέον. Μια σύνδεση με το παρελθόν, έχει επηρεάσει πολύ την σημερινή κατάσταση στα ερωτικά σου και θα αντιληφθείς πόσο βαρύ έχει γίνει το φορτίο που κουβαλάς τόσο καιρό. Θα συνειδητοποιήσεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν κόψεις τα δεσμά με το παρελθόν.

Δίδυμοι

Οι αμφιβολίες, μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν την αισιοδοξία σου τώρα. Επομένως, μην πείσεις τον εαυτό σου πως το αίσθημα που έχεις για τη σταθερότητα στο δεσμό σου, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μπορεί να έχεις φτάσει σε μια νέα ισορροπία που σου προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Το παρελθόν δεν χρειάζεται να είναι ο αυστηρός οδηγός για το παρόν ή το μέλλον. Απομάκρυνε την επιφυλακτικότητά σου και άφησε το δεσμό σου να ανθίσει.

Καρκίνος

Ίσως αξίζει να θέσεις υψηλούς στόχους για τις παθιασμένες φιλοδοξίες σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχεις ενδιαφέροντα και πιο ευχάριστα αποτελέσματα. Ανεβάζοντας τον πήχη, διαλύεις αυτό που έχει γίνει πολύ κουραστικό και βαρετό. Το να γίνεις λίγο πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης και της οικειότητας μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ή να αναβιώσεις την παθιασμένη σπίθα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Λέων 

Αν και η ερωτική σου ζωή, βίωσε πρόσφατα αρκετές ανατροπές κι απροσδόκητες εξελίξεις, τώρα βλέπεις πως αρχίζει να ακολουθεί μια όμορφη πορεία. Η αντιμετώπισή σου για την αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα θα είναι πολύ διαφορετική τώρα από ό,τι παλαιότερα. Σε περιμένουν όμως αρκετές εμπειρίες ακόμα. Εμπιστέψου πως κι αυτές θα είναι εξίσου ευεργετικές και υποστηρικτικές.

Παρθένος

Το να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, σημαίνει πως θα το κάνεις με ευαισθησία κι ευγένεια. Ακολουθώντας αυτή τη στάση, θα διασφαλίσεις πως μια συζήτηση με το ταίρι σου θα γίνει μέσα σε άνετο κι όμορφο κλίμα. Μπορείς να πεις την αλήθεια σου χωρίς να είσαι σκληρή κι απότομη. Μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να εξαλείψει τυχόν επικοινωνιακά ζητήματα με το ταίρι σου.

Ζυγός 

Η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στην προσπάθεια δημιουργίας πιο σταθερής σύνδεσης με τον εαυτό σου. Πρέπει αρχικά να εστιάσεις περισσότερο στις δικές σου ανάγκες κάτι που θεωρούσες δευτερεύον, τελευταία. Μ’ αυτό τον τρόπο, λαμβάνεις σταδιακά μέτρα για να αντικαταστήσεις την ανασφάλεια που νιώθεις, με αυτοπεποίθηση. Θα δεις πως έτσι, θα βαθύνει η σχέση με το σύντροφό σου.

Σκορπιός

Θα αντιληφθείς πως τελευταία, μια αστάθεια στο δεσμό σου, έχει γίνει πιο διαχειρίσιμη ή πιο άνετη. Αυτό οφείλεται στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, με αποτέλεσμα να είσαι πιο αισθησιακή και γοητευτική. Όμως με όλη αυτή τη γοητεία, μπορεί κάποιο άτομο εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, να νιώσει μεγάλη έλξη για σένα. Μην πιστέψεις όμως ούτε στιγμή, πως το λάθος είναι δικό σου.

Τοξότης 

Θα αναρωτηθείς πόση προσπάθεια είσαι διατεθειμένη να κάνεις για να προσφέρεις περισσότερα στο δεσμό σου. Θέλεις ο έρωτας και το πάθος ανάμεσά σας, να γίνει πιο εμπνευσμένος και συναρπαστικός. Για αυτό μην τσιγκουνευτείς την προσπάθεια που απαιτείται από σένα για να συναντήσεις το ταίρι σου στα μισά. Αν δεν θέλεις να εμπλακεί καθόλου το ταίρι σου, αυτό είναι άλλο θέμα.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι συναρπαστικό να περάσεις μια διαχωριστική γραμμή στο δεσμό σου ή να ξεφύγεις για λίγο από τα όρια της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να το κάνεις με σκοπό την ερωτική διασκέδαση, ίσως σταματήσεις μέχρι αυτό το σημείο αλλά είσαι; Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάποιον, που έχει λάθος ιδέες. Είσαι σέξι και το ξέρεις αλλά τα όρια υπάρχουν για κάποιο λόγο.

Υδροχόος

Αν κάποιος από το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέψει για να σε στοιχειώσει, τότε ίσως σχετίζεται με τους λόγους που σε έκαναν τότε να τον αφήσεις και να προχωρήσεις. Μπορεί όμως να σου προκαλέσει άλυτα συναισθήματα. Ίσως πρέπει πλέον να αντιμετωπίσεις, μια παλιά συναισθηματική πληγή. Η επίλυση του ζητήματος ή η θεραπεία σου, μπορεί να πάρουν χρόνο, αλλά τώρα μπορείς να κάνεις ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύες

Η άμεση απόρριψή σου για κάτι, ή κάποιον, μπορεί να σου φανεί λογική κίνηση. Μήπως όμως, με αυτή τη συμπεριφορά «φας το κεφάλι» σου; Μην ακολουθείς την παραδοσιακή τακτική με τα ερωτικά σου! Καλύτερα σκέψου πιο ανοιχτόμυαλα και προσεκτικά για να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κάνει επιφυλακτική και αμυντική. Ερεύνησε μήπως κάποιες πιο απελευθερωμένες σκέψεις, σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο εμπνευσμένη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments