Αθλητισμός

ΟΦΗ: Έχασε με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΗ: Έχασε με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης
ΟΦΗ: Ο Απόλλων ανέβηκε στην 9η θέση με 25 βαθμούς.

Με 2-1 έληξε το ματς μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης για την 24η αγωνιστική της Super League, με την πρώτη ομάδα να κερδίζει κιόλας, στο ματς που ήταν μια… πρόγευση της μεταξύ τους κόντρας που θα ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

Νικήτρια λοιπόν, η γηπεδούχος ομάδα με 2-1, υποχρεώνοντας τον ΟΦΗ στην 8η διαδοχική ήττα του στην εφετινή διοργάνωση. Ο Απόλλων ανέβηκε στην 9η θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ που έχει να κερδίσει στην έδρα του Απόλλωνα από το 2013, παρέμεινε στην 11η θέση με 19 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος είχε έναν όμορφο ρυθμό, με αρκετές φάσεις και ένα γκολ από κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Ντάουντα. Ο Σλίβκα πλάσαρε από κοντά τον Σωτηρίου, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε μα ο Ντάουντα πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ ήταν πιο επιθετικός στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (88ο λεπτό Λαγός), Μπεντινέλι (46ο λεπτό Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεζ (73ο λεπτό Ιωαννίδης), Τσιλούλης (37ο λεπτό Φατιόν), Ντάουντα (73ο λεπτό Τσαμπούρης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Διαμαντης, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος (88ο λεπτό Σόουζα), Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Γρίβας, Σολίς (77ο λεπτό Σαρδινέρο).

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (NS1)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (NS2)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments