Lifestyle

Survivor spoiler 27/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler 27/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Survivor spoiler 27/2: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Ανθής, που πανηγυρίστηκε από το κοινό και τους συμπαίκτες της, το Survivor επιστρέφει στα αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό. Αυτοί οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί με αυτούς της ασυλίας καθώς η παραμονή στο παιχνίδι με άδειο στομάχι είναι αρκετά δύσκολη. Επομένως οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα τη νίκη για πολλούς λόγους. Αρχικά για να ικανοποιήσουν την πείνα τους και για να καλύψουν μέσα από τις νίκες τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό τους.

Ειδικότερα οι κόκκινοι έδειχναν να έχουν διασπαστεί. Βέβαια η υποομάδα της Ανθής με τη Σοφία και την Μαριάνθη έχασε την πρώτη και αυτό αλλάζει τις ισορροπίες. Μάλιστα η Σοφία θα προσπαθήσει να κάνει μια προσέγγιση προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κάτι που θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις όπως φαίνεται από το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής. Μένει να δούμε αν μελλοντικά η συγκεκριμένη παίκτρια γίνει δεκτή από τους συμπαίκτες της ή θα είναι το επόμενο θύμα της κάλπης.

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Σάκης και η Μαριαλένα έρχονται πιο κοντά κάτι που θα φανεί και από το trailer που θα έχουμε τις επόμενες ώρες, ενώ οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα λείψουν. Η τραγουδίστρια θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο και θα ξεσπάσει.

Ποιος κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τη δυναμική της κόκκινης ομάδας χωρίς το…βάρος της Ανθής. Οι υπόλοιπες 4 γυναίκες της κόκκινης ομάδας είναι ισχυρές και θα φέρουν περισσότερες νίκες, επομένως οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Αρχικές διαρροές αναφέρουν πως οι κόκκινοι είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη την Κυριακή.

Παράλληλα κυκλοφορούν και άλλα spoiler για το τι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται με τα αγωνίσματα ασυλίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα έχει πάρει πλέον τα πάνω της και αναμένεται να κερδίσει τουλάχιστον έναν από τους δυο αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζευγαρώσει και τις νίκες της, αλλά μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη ευκαιρία ότι θα πάρει τουλάχιστον ένα παιχνίδι.

Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί»

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή “Love it”, δηλώνοντας σοκαρισμένη με όλα όσα είπε για την ίδια ο Περικλής Κονδυλάτος. «Αισθανόμουν αδικημένη, σε κάθε αγώνα που χάναμε το έριχναν σε εμένα. Ήθελα να φύγω με μια ευχάριστη εικόνα γι’ αυτό. Εάν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση. Δεν ήθελα να καβγαδίζω μπροστά στις κάμερες, ο Περικλής δεν το σεβάστηκε αυτό. Τα υπόλοιπα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος τους.

Ο Τριαντάφυλλος αμέσως με ρώτησε αν καβγαδίσαμε και την άλλη στιγμή πλησίασε τον Περικλή. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή, ήταν όλο αληθινό. Μπράβο μου που είμαι η πιο έξυπνη στρατηγικά παίκτρια και δεν το είχα καταλάβει. Σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε ο Περικλής, κατηγορεί εμένα και γι’ αυτό τα είπε αυτά. Ήθελε να με εκδικηθεί, ήθελε σαν τρελός να φύγω. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ! Έχω μείνει παγωτό!», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει τη μπιφτέκα πολλές φορές την ίδια μέρα. Ακόμα και ο Περικλής στο τέλος φερόταν με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για την ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που με ψήφισε. Οι κατηγορίες του είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο Ασημακόπουλος έκανε μια πάρα πολύ άσχημη χειρονομία υπονοώντας ότι ο μπαμπάς μου πληρώνει. Ο Κοψιδάς είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες. Γινόταν έξαλλος, έβριζε κι έδινε διαταγές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments