Lifestyle

Χριστίνα Μουστάκα: Η καλλονή που λείπει από την τηλεόραση

Χριστίνα Μουστάκα: Η καλλονή που λείπει από την τηλεόραση
Χριστίνα Μουστάκα: Μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ.

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η απουσία αυτή κάνει δυστυχισμένο μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού που αναπολεί τις πληθωρικές της εμφανίσεις στο στούντιο, παρουσιάζοντας χιουμοριστικά θέματα της επικαιρότητας. Η Χριστίνα Μουστάκα αναμφίβολα είναι μία από τις πιο ελκυστικές μελαχρινές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Το βλέμμα της αλλά πολύ περισσότερο το πληθωρικό της μπούστο κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερα τα υψηλά νούμερα της επιτυχημένης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη «Ράδιο Αρβύλα». Μαζί με το έτερο ήμισυ στην παρουσίαση συγκεκριμένης στήλης της εκπομπής, Ευγενία Σαμαρά κατάφεραν να δώσουν μια διαφορετική νότα, προσθέτοντας στο χιούμορ την ομορφιά.

Και είναι αλήθεια πως η προσωπικότητά της λείπει από την ελληνική τηλεόραση αφού η Χριστίνα μπορεί να σταθεί πολύ καλύτερα από πολλές άλλες wannabe παρουσιάστριες και πανελίστριες της κακιάς ώρας. Η Χριστίνα Μουστάκα, γεννήθηκε το 1988, ασχολείται με το μόντελινκ και συμμετείχε στην παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθηνών.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε έκανε τέτοιο θόρυβο που σχεδόν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού. Καλλίγραμμο κορμί, γοητευτική, σχεδόν σαγηνευτική, με χιούμορ που μοίραζε εύκολο γέλιο, είχε όλα τα προσόντα να είναι ένα καuτό τηλεοπτικό project από μόνη της. Για κάποια χρόνια κάθε της βήμα ήταν στα περιοδικά. Τα περιοδικά της ζητούσαν να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο και το ανδρικό κοινό την ακολουθούσε υπνωτισμένο σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση. Η Χριστίνα Μουστάκα κατάφερε να συνδυάσει την αισθησιακή της εμφάνιση με μια τηλεοπτική παρουσία με περιεχόμενο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments