Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/02/21].

Κριός

Περισσότερες αποδείξεις και διαβεβαιώσεις θα έρθουν στα ερωτικά σου… από μία τολμηρή κίνηση. Όμως η πραγματική σοφία πηγάζει από τη γνώση και την αποδοχή των αλλαγών που χρειάζεται η μονότονη καθημερινότητά σου. Μια νέα εποχή ξεκινά στα συναισθηματικά σου! Όσο περισσότερο ακολουθείς το ρεύμα των αλλαγών, τόσο περισσότερο θα συνδέεσαι μαζί τους στην πορεία.

Ταύρος 

Ένα νέο κεφάλαιο που αναδύεται στα ερωτικά σου έχει ένα κρίσιμο πρόσθετο, κι αυτό είναι η φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου. Όμως, αντί να προβληματίζεσαι για το πότε ακριβώς παραμέρισες τις προσωπικές σου ανάγκες, εστίασε στο πώς θα ενισχύσεις τις προσωπικές σου προτεραιότητες για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να διασκεδάσεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, πίστεψε πως αυτό θα είναι το εισιτήριό σου, για να λατρέψεις τις αλλαγές.

Δίδυμοι

Αν πρόκειται να ανοιχτείς στον εραστή σου, τότε είναι δίκαιο να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Επειδή αν δεν συμβεί… τότε θα υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σας. Μπορείς πάντα να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι σημαίνει «αμφίδρομη διαφάνεια», ειδικά αν παίζει μόνο το ρόλο του ακροατή. Ή θα υπάρχει αμοιβαιότητα ανάμεσά σας ή τίποτα.

Καρκίνος

Η αύξηση του ήδη ισχυρού ερωτικού κύματος που επικρατεί στον συναισθηματικό σου κόσμο θα χρειαστεί μια ξεκάθαρη κίνηση, για να καταλάβει ο εραστής σου πού ακριβώς βρίσκεται μαζί σου. Σε μια σχέση, ακόμα και μια μικρή χειρονομία μπορεί να αποδείξει στο ταίρι σου, πως στο μυαλό και στην καρδιά σου, είναι μόνο εκείνος. Κάτι τέτοιες κινήσεις, αξίζουν όσο χίλιες λέξεις. svg%3E

Λέων 

Η σχέση σου, σίγουρα θα ωφεληθεί από τις συνεχείς σου προσπάθειες για τη ισορροπία και την εξέλιξή της. Φυσικά υπάρχουν και όρια στην ένθερμη αποφασιστικότητά σου. Ένα άτομο λιγότερο δυνατό μπορεί να εγκατέλειπε, όχι όμως εσύ. Εσύ δεν δέχεσαι με τίποτα την ήττα και μάλιστα τώρα θα δεις τι ακόμα μπορείς να κάνεις, για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

Παρθένος

Εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις μια εν δυνάμει τεταμένη συναισθηματική ενέργεια από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου. Μπορεί λοιπόν να χρειαστεί να παραμείνεις ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Όμως αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προστατευθεί, τότε αυτό θα επιτρέψει στα συναισθήματά σου να τροφοδοτήσουν εσφαλμένες υποθέσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Τα στοιχεία που χρειάζεσαι, είναι στο δρόμο. Μην κάνεις το λάθος να κινηθείς χωρίς αυτά.

Ζυγός 

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζεις ότι πρέπει να ειπωθεί στον εραστή σου, μην ψάχνεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις. Αυτή η στάση δηλώνει αδυναμία από πλευράς σου. Ίσως πιστεύεις πως υπάρχουν λόγοι που καθυστερείς να τον ενημερώσεις. Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες. Όσο πιο γρήγορα όμως μιλήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Σκορπιός

Αν μπορούσες να κλείσεις σε ένα μπουκάλι το πάθος σου, θα γινόσουν πλούσια σε χρόνο μηδέν. Όμως στην ετικέτα θα υπήρχε η ενημέρωση: εφαρμόστε το σε μετρημένες δόσεις! Η αποφασιστική σου στάση σήμερα, θα αντιμετωπιστεί με αντίσταση από τον εραστή σου. Εσύ πιστεύεις πως χειρίζεσαι μια κατάσταση που επικρατεί ανάμεσά σας με ηρεμία και λεπτότητα ενώ στον εραστή σου θα φανεί τόσο διακριτική όσο ένα ηλεκτρισμένο φορτίο. Πρέπει να καταλάβεις, πως η ανυπομονησία σου μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα τώρα. svg%3E

Τοξότης 

Η επιτυχία είναι γνωστό ότι προσελκύει επιτυχία και μπορεί να κάνει κάποιον να φαίνεται εντελώς σέξι στους γύρω του! Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις αυτή τη στιγμή- πιθανώς επειδή γνωρίζεις τις αποφασιστικές προσπάθειες που έκανες- δημιούργησαν ένα «θόρυβο» γύρω από το άτομό σου και ίσως μαγέψεις τον κύκλο σου με τη γοητεία σου. Να θυμάσαι όμως πως η ταπεινοφροσύνη είναι επίσης αφροδισιακή και μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου!

Αιγόκερως

Η εμπιστοσύνη είναι το βασικό συστατικό σε οποιαδήποτε επιτυχημένη σχέση. Ίσως αγνοείς την προσγειωμένη και ασφαλή αύρα που εκπέμπεις αυτή τη στιγμή. Μην εκπλαγείς αν κάποια άτομα έρθουν σε σένα για συμβουλές! Και μη σου προκαλέσει έκπληξη η στοργική ανταπόδοση της ευγνωμοσύνης τους. Αν είσαι σε σχέση, μια πρόσφατη αναταραχή μπορεί να ενίσχυσε περισσότερο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι προβλέψιμες. Ενδέχεται μάλιστα να φτάνεις σε σημείο να ρυθμίζεις το ρολόι σου, για να μιλάς μαζί του, συγκεκριμένες ώρες. Όμως αν θέλεις να αγγίξεις την καρδιά του εραστή σου, μια αιφνίδια κίνηση ή γενικά κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο θα έχει υπέροχα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Με την πανσέληνο να εξασθενίζει, θα νιώσεις πως η συναισθηματική ένταση μειώνεται στη σχέση σου. Ενθαρρύνεσαι όμως να υποκινήσεις συζητήσεις. Η σιωπή, καθυστερεί μόνο αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Αυτό που πρέπει να συζητήσετε τώρα, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας βαθύτερης συνεργασίας για την αναζήτηση καινούργιων ενδιαφερόντων και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments