Ελλάδα

Θανάσης Μαυρίδης: Στην εντατική με κορωνοϊό

Θανάσης Μαυρίδης: Στην εντατική με κορωνοϊό
Θανάσης Μαυρίδης: Στην εντατική με κορωνοϊό ο πασίγνωστος δημοσιογράφος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Μαυρίδης προσβλήθηκε από κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες αλλά φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται καθώς σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο εκδότης του liberal νοσηλεύεται στην εντατική και οι ευχές όλων είναι από τη μάχη αυτή να βγει νικητής.

Ο ίδιος στις 25 Φεβρουαρίου είχε κάνει ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο με μάσκα οξυγόνου και σχόλιο: «Σιγά που θα γλιτώναμε τη νοσηλεία». Από την αρχή εξάλλου, κρίθηκε απαραίτητο ο Θανάσης Μαυρίδης να νοσηλευτεί στην εντατική και σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι με τον ίδιο να ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή.

Ποιος είναι ο Θανάσης Μαυρίδης;

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο οικονομικό και πολιτικό δημοσιογράφο ο οποίος έχει εργαστεί στα κορυφαία οικονομικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί του, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει πως παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες από το evros-news, ο αξιόλογος οικονομικός αλλά και πολιτικός συντάκτης και αναλυτής, κατάγεται από τον Έβρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του είναι από το Διδυμότειχο και η μητέρα του έχει καταγωγή από το χωριό Αμόριο. Ο ίδιος μεγάλωσε στη πρωτεύουσα, την Αθήνα  και έχει διατελέσει κορυφαίο στέλεχος κυρίως σε οικονομικά μέσα ενημέρωσης. Υπήρξε διευθυντής της οικονομικής εφημερίδας «Κεφάλαιο» καθώς και της ιστοσελίδας, της capital, για εννιά χρόνια. Είναι πλέον γενικός διευθυντής της ιστοσελίδας liberal, η οποία κάνει σημαντικές παρεμβάσεις με τα θέματα και τις αναλύσεις της.

Να σημειωθεί επίσης, πως ο Θανάσης Μαυρίδης εμφανίζεται πολλές φορές στην ελληνική τηλεόραση σε διάφορες εκπομπές αλλά μιλάει και στο ραδιόφωνο. Και είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να εκφράσει τις απόψεις του τόσο σε οικονομικό όσο και πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Αρθρογραφεί επίσης, στην κορυφαία κυριακάτικη εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και οι οικονομικές αναλύσεις και απόψεις του διαβάζονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments