Video

Survivor spoiler 1/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 1/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
Survivor spoiler 1/3: Έγινε γνωστό ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τις δυο ομάδες να παλεύουν για ένα σημαντικό έπαθλο φαγητού. Κανένας δεν μπορεί να πει όχι σε μια λαχταριστή μπριζόλα, εκτός αν είναι vegan σαν τον Γιώργο Κοψιδά. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι παίκτες του Survivor με την πείνα που βιώνουν, τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Αυτό φάνηκε και στον στίβο μάχης καθώς οι δυο ομάδες μας προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και κατάφεραν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Η κόκκινη ομάδα έκατσε σε ένα αναπαυτικό τραπέζι και απόλαυσε το φαγητό της. Αντίθετα οι μπλε γύρισαν στην παραλία τους και αρκέστηκαν σε καρύδα. Αυτή η ήττα έφερε και πάλι στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στην μπλε ομάδα που πρακτικά έχει χωριστεί στα δυο. Ωστόσο κάποια πράγματα που έγιναν έφεραν τριγμούς και εντός της υποομάδας που είναι κοντά στον Τζέιμς. Αφορμή ήταν η απόφαση του αρχηγού να σταματήσει το χώρισμα των παραμυθιών στα δυο.

Που θα κάτσει η μπίλια στην ασυλία

Μπορεί λοιπόν το έπαθλο να ήταν σημαντικό, αλλά η αρχή της εβδομάδας που γίνονται και τα δυο αγωνίσματα ασυλίας είναι…όλα τα λεφτά. Οι κόκκινοι είναι φαγωμένοι και με ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παίκτες που έχουν μπει στην κόκκινη ομάδα έχουν προσφέρει άμεσα νίκες. Αυτό τους δίνει άλλο αέρα και τους κάνει φαβορί και για τις δυο ασυλίες. Ωστόσο ας μη προτρέχουμε σήμερα θα δούμε τον πρώτο αγώνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα στείλει τους μπλε να βγάλουν υποψήφιους στο συμβούλιο του νησιού. Δεν αποκλείεται οι κόκκινοι να είναι αυτοί που θα πάρουν και τη δεύτερη ασυλία, αλλά αυτό θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες. Αυτό που είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως οι κόκκινοι κερδίζουν σήμερα και θα πάνε στο συμβούλιο σαν θεατές.

Είχε σοβαρό ανταγωνισμό στην τηλεθέαση το Survivor

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε και η πρώτη μάχη με το Survivor για την πρωτιά στην τηλεθέαση είναι γεγονός. Το YFSF φέτος είναι All Star και πιο εντυπωσιακό από κάθε προηγούμενη φορά. Όμως, το Survivor πραγματοποιεί την πιο γρήγορη κούρσα στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen, μετά από τον πρώτο του κύκλο το 2017.

Έτσι, το YFSF, αν και πέτυχε ικανοποιητικά ποσοστά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Με 9 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό, η πρώτη μονομαχία είχε ξεκάθαρο νικητή.

Δυναμικό

  • Survivor 31.3%
  • Your Face Sounds Familiar 22,3%

Γενικό

  • Survivor 28.7%
  • Your Face Sounds Familiar 24%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments