Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/03/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/03/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/03/21].

Κριός

Σήμερα πρέπει να κάνεις δυο πράγματα. Πρώτα να σκεφτείς ρεαλιστικά τι θέλεις να πετύχεις και να βιώσεις στο δεσμό σου. Κι έπειτα να ακούσεις, τι εμπνέει, ενθουσιάζει ή ενθαρρύνει τον αγαπημένο σου. Εσύ έχεις την παθιασμένη ατζέντα σου. Φαίνεται όμως πως κι αυτός έχει τη δική του. Μην είσαι τόσο σίγουρη πως γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τους δυο σας.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να τροφοδοτήσεις θετικά τον εσωτερικό σου κόσμο. Ίσως χρειαστεί να θυμηθείς, πως κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί, αυτόματα θα λάμψεις κι εξωτερικά. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις την προσοχή του αγαπημένου σου. Απλά χρειάζεται να πιστέψεις πως μπορείς να το πετύχεις.

Δίδυμοι

Κάτι γλυκό κι ευχάριστο σε περιμένει αν αφήσεις τον αυθορμητισμό να σε καθοδηγήσει. Μπορεί με τον εραστή σου, να έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Όμως μια ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί αν αφήσετε για λίγο στη άκρη ό,τι από τις υποχρεώσεις σας, μπορεί να αναβληθεί για αργότερα. Πίστεψε πως η αισθησιακή διασκέδαση θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε ό,τι προκλήσεις μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας τώρα.

Καρκίνος

Αξίζει να εξετάσεις τα καθήκοντα ή τις ευθύνες που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή να επωμιστείς και το πώς μπορεί να ελαφρύνει αυτό το φορτίο ο εραστής σου. Σίγουρα, θα ήταν ωραίο αν δεν χρειαζόταν να του το ζητήσεις. Όμως αν του ξεκαθαρίσεις πόσο μεγαλώνει η λίστα με τις εκκρεμότητες, τότε το ταίρι σου θα μπορούσε να βοηθήσει. Και θα είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτη η βοήθειά του, αλλά και διασκεδαστική! svg%3E

Λέων

Μπορεί να έχεις την αίσθηση πως είναι απαραίτητο να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, τώρα ή ποτέ. Καλό θα ήταν να αγνοήσεις το «ποτέ». Ό,τι χρειάζεται ανοιχτή συζήτηση δεν θα εξαφανιστεί μόνο του. Και δεν χρειάζεται να είναι βαριά ή μέσα στην ένταση η συζήτησή σας. Αν καταφέρεις να κάνεις διάλογο, ακούγοντας τις απόψεις του εραστή σου κι όχι μονόλογο θα διασφαλίσεις πως θα έχεις τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμείς.

Παρθένος

Φρόντισε να γνωρίζεις τους σωστούς και λάθος τρόπους για να κάνεις τις επισημάνσεις που θέλεις στον εραστή σου. Αν η στάση που ακολουθήσεις δεν θα αφήσει στο ταίρι σου καμιά αμφιβολία για την απροθυμία σου να ακούσεις αυτά που θα σου πει, τότε θα μπουν από το ένα αυτί του και θα βγουν από το άλλο. Σίγουρα έχεις κάτι που πρέπει να ειπωθεί. Αλλά μια αμφίδρομη ανταλλαγή σίγουρα θα φέρει ένα καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Ζυγός

Η δημιουργία ή η ενίσχυση μιας αισθησιακής σύνδεσης με το ταίρι σου, χρειάζεται εξερεύνηση «ασυνήθιστων» δυνατοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι απομακρύνεστε από τα συνηθισμένα και τολμάτε να ερευνήσετε το «διαφορετικό». Μοιραστείτε τις εκκεντρικές σας σκέψεις σας, όσο γελοίες κι αν σας φαίνονται. Κάνοντας πιο ανοιχτόμυαλες σκέψεις, θα πετύχετε τη διαφορά.

Σκορπιός

Αν προσπαθείς να κατανοήσεις αυτό που νιώθεις ή αντιμετωπίζεις στις αλλαγές που προκύπτουν στα προσωπικά σου, τότε μην περιμένεις πως θα μπορέσει να βρει άμεσες απαντήσεις ο εραστής σου. Αντιμετωπίζεις μια βαθιά προσωπική επανεκτίμηση τόσο της προσωπικής σου ζωής όσο της ερωτικής σου. Ίσως αξίζει να αφήσεις αυτήν τη διαδικασία να συνεχιστεί λίγο περισσότερο, πριν μοιραστείς οποιεσδήποτε πληροφορίες ή αποκαλύψεις. svg%3E

Τοξότης

Στα μάτια του αγαπημένου σου, είσαι αυτή που προσφέρει γρήγορες και έξοχες λύσεις. Η συνεισφορά σου θα βοηθήσει τον εραστή σου να πάρει κουράγιο και να συνεχίσει κάτι, από το οποίο είχε δηλώσει παραίτηση. Για αυτό πρόσφερέ του την υποστήριξή σου. Θα μπορέσεις έτσι να του εξοικονομήσεις χρόνο που θα είχε ξοδευτεί με άλλους πολύ πιο ανεπιθύμητους και μάλλον λιγότερο ευχάριστους τρόπους.

Αιγόκερως

Αν ο εραστής σου δεν σου δίνει ανόητες συμβουλές για να αποβάλλεις το φόρτο εργασίας ή τις ευθύνες σου, τότε αξίζει να τον ακούσεις. Μην παρερμηνεύεις τις χρήσιμες παρατηρήσεις του, σαν κριτική. Θα μπορέσει να σε φέρει πιο κοντά σε ορισμένες καταστάσεις, για να δεις πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις ευκολότερα. Το αντικείμενο του πόθου σου, δεν προσπαθεί να είναι αυταρχικός ή ενοχλητικός. Σκέφτεται μόνο το δικό σου καλό!

Υδροχόος

Αυτό που βλέπεις σαν μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα για εξερεύνηση, θα ενθουσιάσει το ταίρι σου και θα θελήσει να συμμετέχει. Αν έχεις μια λαμπρή ιδέα, είναι αρκετή για να ξεκινήσετε με το σύντροφό σου την κοινή αναζήτηση. Αφού σας εμπνέει και σας παρακινεί, τότε δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση! Μετατρέψτε αυτό το κοινό όραμα, σε κάτι πραγματικό.

Ιχθύες

Έχεις πολλές ανάγκες και χρειάζεσαι ηρεμία και αποστασιοποίηση για να φροντίσεις λιγάκι τον εαυτό σου τώρα. Η επιθυμία σου για προσωπικό χώρο μπορεί να περιλαμβάνει μια καινούργια εστίαση σε ένα φανταστικό ή δημιουργικό ενδιαφέρον. Αν ο αγαπημένος σου δεν μπορεί να συμμετάσχει, τουλάχιστον ας εκτιμήσει πως χρειάζεσαι κάπου κάπου χρόνο για να ασχοληθείς μ’ αυτό. Όμως είναι απαραίτητο να διατηρήσεις αυτό το χόμπι, γιατί σε ξεκουράζει και σε ηρεμεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments