Ελλάδα

Είδηση έκπληξη για το Mega

Είδηση έκπληξη για το Mega
Σε μια σημαντική κίνηση προχωράει το Mega με σκοπό να ενισχύσει το πρόγραμμά του.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε να αναβιώσει το θρυλικό Mega. Η αρχή έγινε με τις ενημερωτικές εκπομπές και την ταινιοθήκη του καναλιού. Στη συνέχεια το κανάλι έκανε τα πρώτα του βήματα στην ψυχαγωγία και τη μυθοπλασία. Κάποιες εκπομπές όπως αυτή του Τόνι Σφύνου πάνε εξαιρετικά. Βέβαια κάθε αρχή είναι και δύσκολη οπότε κάποιες εκπομπές δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία και έτσι σταμάτησαν πρόωρα.

Οι σειρές «Έξαψη» και «Σχεδόν Ενήλικες» εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθούν στο τέλος της φετινής σεζόν. Όπως αναφέρει η «Realife» το κανάλι της Συγγρού αποφάσισε να επενδύσει σε νέες προτάσεις και να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο μείγμα μυθοπλασίας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η σειρά «Έξαψη» αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Αν και αρχικά εξετάστηκε η πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερος κύκλος, το Mega αποφάσισε να μη συνεχίσει τη σειρά του χρόνου.

Τι νέο έρχεται στο MEGA

Οι ιθύνοντες του σταθμού έκριναν ότι η σειρά δεν έχει τις προϋποθέσεις για δεύτερο κύκλο επεισοδίων από τον Σεπτέμβριο. Την ίδα ώρα, οριστικοποιήθηκε η απόφαση του καναλιού για ολοκλήρωση της σειράς «Σχεδόν ενήλικες» στα 12 επεισόδια. Η σειρά με τη σεναριακή υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά αφού άλλαξε τρεις ζώνες μετάδοσης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο. Από εκεί και πέρα τη νέα σεζόν αναμένονται νέες προσθήκες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο «Σιωπηλός δρόμος», διά χειρός Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη.

Για την προσεχή σεζόν σύμφωνα με τη «Realife», έχουν εγκριθεί ήδη τρεις σειρές, η «Γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, αλλά και η σειρά μεταφυσικού μυστηρίου του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αναμένεται να εγκριθούν δύο ακόμα σειρές. Ήδη εξετάζονται πολλές προτάσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να επιλεγούν μια δραματική και μια κωμική σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments