Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/03/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/03/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/03/21].

Κριός

Όσον αφορά τα ερωτικά σου θέματα, είναι σημαντικό να θυμάσαι το παλιό ρητό, που λέει πως «χρειάζονται δύο για το ταγκό». Ίσως είναι ευκολότερο και πιο βολικό αν πιστέψεις πως ο εραστής σου είναι η μοναδική πηγή σύγχυσης, αβεβαιότητας, απογοήτευσης ή πιθανόν του θυμού που έχεις τώρα. Όμως για σκέψου καλύτερα! Ό,τι νιώθεις αυτή τη στιγμή οφείλεται απόλυτα σ’ αυτόν; Να είσαι ειλικρινής για το ποιον πρέπει να κατηγορήσεις.

Ταύρος

Αν αισθάνεσαι απογοητευμένη για την απάντηση που έλαβες από τον εραστή σου στις ειλικρινείς σου προσπάθειες, τότε μην προσπαθήσεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα λάμβανες μια άμεση, θετική απάντηση. Αλλά μην πιστέψεις πως αυτή δεν βρίσκεται στο δρόμο. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ένα χρήσιμο μάθημα που σου αποδεικνύει πως έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εραστή σου, μπορεί να φαίνονται βαρύτερες ή πιο δύσκολες από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αν αισθάνεσαι πως έχεις καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψεις τις ανάγκες του εραστή σου, τότε βρες χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Καρκίνος

Θα εστιάσεις ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου θεμέλια σήμερα. Ένας τομέας στον οποίο ίσως θελήσεις να αφοσιωθείς, είναι το σπίτι σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως να μην χρειαστεί να ψάξεις πολύ μακριά για να συναντήσεις αυτόν που θα εξάψει τη φαντασία σου. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου αναδεικνύοντας την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Το γέλιο και η θετική ατμόσφαιρα, θα είναι το καλύτερο αφροδισιακό τώρα!

Λέων

Η καρδιά σου θα χαρεί όταν αντιληφθείς ποιος σε καταλαβαίνει αμέσως στον κόσμο σου. Θα ανακουφιστείς μάλιστα ανακαλύπτοντας πως δεν χρειάζεται να καταβάλλεις εξαιρετικές προσπάθειες για να εξηγήσεις όσα λες στον εραστή σου, με τρόπο που το κάνεις στους άλλους. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, έχεις καταλάβει πια πως με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Παρθένος

Μην προσπαθείς να έχεις «την τελευταία λέξη» με τον εραστή σου ούτε να κατακρίνεις με ενοχλητικές λεπτομέρειες, όσα σου λέει. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα είναι ξεκάθαρο πως εστιάζεις τόσο πολύ ψάχνοντας για ελαττώματα σε όσα λέει ο εραστής σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να μην ακούς το μήνυμα που σου μεταδίδει. Αυτό είναι άδικο και δεν βοηθά καθόλου. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως θα τον να αποθαρρύνεις τόσο, ώστε να μην σου ανοιχτεί ποτέ ξανά στο μέλλον.

Ζυγός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις ευγνωμοσύνη, για την ερωτική σου ζωή. Αντί να ασχολείσαι με τις ελλείψεις του δεσμού σου, εστίασε σε ό,τι μπορεί να βελτιωθεί. Αυτό ισχύει είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Κάθισε και σκέψου πού θέλεις να βρίσκεσαι συναισθηματικά κι ερωτικά. Τα βήματα για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι, ξεκινούν από εδώ! και η αποδοχή όσων αξίζει να εκτιμήσεις, είναι το πρώτο βήμα!

Σκορπιός

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα μεγαλώσει την ένταση στην ερωτική σου ζωή… και πιθανώς με τρόπους που θα προτιμούσες να μην αντιμετωπίσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι αντιδράς αμυντικά σε καταστάσεις ή περιστάσεις που θεωρούνται ανακριβείς ή υπερβολικές. Κάνε ό, τι μπορείς για να μειώσεις αυτήν την πίεση. Και πάνω απ’ όλα, μην αφήσεις τον εραστή σου να πιστεύει, πως ευθύνεται γι’ αυτή.

Τοξότης

Αν χρειαστεί να υπενθυμίσεις στον εραστή σου, πως έχεις μόνο δύο χέρια και έναν περιορισμένο αριθμό ωρών την ημέρα, τότε κάνε την κίνηση κι ενημέρωσέ τον. Βέβαια γνωρίζεις πως η πίεσή του, αντικατοπτρίζει την πίστη του σε σένα, πως θα παραδώσεις αυτό που πρέπει στην ώρα του. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς τις προσδοκίες του. Το πρώτο βήμα θα είναι να ενημερώσεις τον αγαπημένο σου, πως είσαι άνθρωπος…όχι υπεράνθρωπος.

Αιγόκερως

Αν σκέφτεσαι να συζητήσεις τις φιλοδοξίες που έχεις με τον εραστή σου, κάντο τώρα. Αν κάποιος άλλος μιλούσε για όσα θέλει να πετύχει, πιθανώς το ταίρι σου να απέρριπτε όσα του έλεγε, θεωρώντας τα όνειρα θερινής νυκτός. Το πόσα θα του αποκαλύψεις… εξαρτάται από σένα. Μην εκπλαγείς όμως αν το σαγόνι του ανοίξει από την έκπληξη, από τις αποκαλύψεις σου.

Υδροχόος

Μην βλέπεις την αντίσταση του αγαπημένου σου.. σαν σκόπιμα μη βοηθητική ή αποφρακτική. Θα μπορούσε να είναι ένα σαφές σημάδι πως οι υποθέσεις που έκανες πιστεύοντας πως ήσασταν στην ίδια σελίδα, ήταν λανθασμένες. Εξάλειψε τη σύγχυσή του, με μια διευκρινιστική συζήτηση. Τότε μόνο θα συνειδητοποιήσεις, πως δεν τον διευκολύνεις να συμβαδίσει με τις ανορθόδοξες σκέψεις σου!

Ιχθύες

Οποιοσδήποτε κοντά σου γνωρίζει πώς έχεις μια αισιόδοξη και ευγενική πλευρά. Έχεις επίσης μια σοβαρή πλευρά, αλλά μπορεί να δυσκολευτεί κάποιος και συγκεκριμένα ο εραστής σου, που δεν γνωρίζει πότε αστειεύεσαι και πότε θέλεις να σε λάβει σοβαρά υπόψη. Για να εξαλείψεις τη σύγχυσή του, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις ένα ή δύο σημαντικά σημεία με ηρεμία. Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανά προβλήματα, αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments