Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [03/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [03/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [03/03/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [03/03/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια περιπέτεια, κάτι που θα έχει βαθιά επίδραση στις ιδέες σας, καθώς και στον τρόπο προσέγγισης στις σχέσεις σας. Μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα να κυλούν με τον ίδιο τρόπο, ή να αποφασίσετε ότι η σημερινή θα είναι η πρώτη συναρπαστική μέρα της υπόλοιπης ζωής σας.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι θα συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο. Δεν θα σας γοητεύσει μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και με τις ιδέες του. Θα είστε τόσο ενθουσιασμένοι, που μπορεί να μην μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε και να ακούσετε τι έχει να πει. Κρίμα, γιατί μπορεί να ακούσετε κάτι προς όφελός σας.

Δίδυμοι

Συνήθως προτιμάτε μια πιο ευαίσθητη και προσεκτική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να βρεθείτε μαγεμένοι με την πρώτη ματιά από κάποιο συναρπαστικό πρόσωπο. Τόσο που θα ξεχάσετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε συνήθως, προκειμένου να βρεθείτε το συντομότερο στην αγκαλιά του.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύ συναρπαστικής περιόδου για εσάς – μια εποχή που κάθε νέα σχέση μοιάζει πραγματικά ότι πρόκειται να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Είστε έτοιμοι να υπερβείτε ένα νέο όριο που θα αλλάξει τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές σας, καθώς και τις συνθήκες υπό τις οποίες βρίσκεστε. Η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφήσετε στην άκρη τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε μέχρι σήμερα. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την νέα σχέση που δημιουργήσατε πρόσφατα, θα πρέπει να αλλάξετε κάποιες από τις ιδέες σας. Δεν είναι ότι είστε βαρετοί ή υπερευαίσθητοι, αλλά συχνά τείνετε να παίρνετε τον εαυτό σας και τη ζωή πολύ στα σοβαρά.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να εμφανιστείτε μελαγχολικοί, προκειμένου να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η διάθεσή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αλλά αν νομίζετε ότι θα ταραχθεί από την δυστυχία σας και θα τρέξει να σας αγοράσει ακριβά δώρα για να σας ανεβάσει, μάλλον πλανάστε.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη πάθος, αρκεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα πρώτα. Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι ο/η αγαπημένος/η σας περιμένει κάποιο δώρο αλλά πριν από αυτό μια συγγνώμη. Ξέρετε ότι έχετε τη φωλιά σας λερωμένη, οπότε πιάστε αμέσως δουλειά.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να γράψετε λίγη ποίηση για να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι. Δυστυχώς, όταν ο Θεός μοίραζε ταλέντο εσείς κρατάγατε ομπρέλα. Δεν πειράζει όμως. Αν ενδιαφέρεται κι εκείνος/η για εσάς, θα συγκινηθεί ακόμη και με ένα απλό ερωτικό σημείωμα.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο εκεί έξω περιμένει να ακούσει νέα σας. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σας και αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή να γιορτάσετε την αγάπη σε όλες τις μορφές της – και όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε, σίγουρα ξέρετε πώς να το κάνετε με στυλ. Συνεχίστε – κάντε κάποιον/α χαρούμενο/η!

Αιγόκερως

Ξέρετε τα πάντα για τον έρωτα. Είναι κρίμα που κανείς άλλος δεν φαίνεται να μοιράζεται την άποψή σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει στον πειρασμό, μόνο και μόνο για να διαφέρετε από τους άλλους, να γιορτάσετε τη δική σας Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα. Είναι μια μέρα προορισμένη στο να κάνετε τους άλλους χαρούμενους, για αυτό αιφνιδιάστε τον/την αγαπημένο/η σας με μια ωραία έκπληξη.

Υδροχόος

Εκεί που νομίζατε ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει, η σημερινή μέρα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Το e-mail σας θα είναι γεμάτο μηνύματα και προσκλήσεις. Έχετε την τάση να σκέφτεστε τα καλύτερα πράγματα για τους άλλους και τα χειρότερα για τον εαυτό σας. Ωστόσο, μπροστά σας έχετε την απόδειξη ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται βαθιά για εσάς.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας σε μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Ένα δώρο θα ήταν μια ωραία χειρονομία. Τι καλύτερος τρόπος για να κάνετε κάποιον/α να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν/αυτήν;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments