Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/03/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/03/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/03/21].

Κριός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τότε ο σύντροφός σου θα θεωρήσει πολύ σέξι την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι ίδιες ιδιότητες θα σε κάνουν πολύ γοητευτική και θα προσελκύσεις εύκολα, αρκετά βλέμματα. Όμως οι παθιασμένες φυσαλίδες μπορεί να σκάσουν αν γίνεις πιο απαιτητική ή αυταρχική. Φρόντισε να αποπνέεις μια αύρα μυστηρίου γύρω σου…και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα, αρκετά σύντομα. 

Ταύρος

Το γεγονός πως πιθανόν να γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για το ταίρι σου, είναι κάτι αποδεκτό. Το να το καταλάβει όμως χωρίς τη δική σου παρεμβολή, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Προσπάθησε να του ξεκαθαρίσεις όσα έχεις σκεφτεί, βήμα προς βήμα. Είναι μια στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσει το ταίρι σου, για να προοδεύσει η σχέση σας. Αυτό είναι κάτι, που θα εκτιμούσε περισσότερο.

Δίδυμοι

Υπάρχει περίπτωση ο εραστής σου να γνωρίζει την πληθώρα των δημιουργικών ιδεών που κατεβάζει το μυαλουδάκι σου, όπως και όσες είναι απλά, ουτοπίες. Γι’ αυτό πρόσεξε πόσες εμπνευσμένες ιδέες μοιράζεσαι με τον ανυποψίαστο εραστή σου τώρα. Φυσικά κάθε μία από τις δημιουργίες του μυαλού σου θα μπορούσε να είναι φανταστική. Όμως, το αντικείμενο του πόθου σου, ίσως θελήσει να δει περισσότερα από ένα σχέδιο…… πριν το υποστηρίξει.

Καρκίνος

Μην αντιδράσεις σε κάτι που θα πει το ταίρι σου και πιθανώς σε εκνευρίσει. Και φυσικά μην πάρεις κατάκαρδα τα λεγόμενά του. Ίσως καλύτερα να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο…παρά να τσιμπήσεις το δόλωμα τώρα. Σταμάτησε την οποιαδήποτε ένταση, πριν ξεσπάσει. Να είσαι μετρημένη σε ό,τι λες ή κάνεις…..και προχώρα!

Λέων

Ίσως μόνο εκείνοι που είναι κοντά σου πληροφορούνται τις μεγάλες ιδέες ή τα μεγάλα σου σχέδια τώρα. Αυτός όμως, είναι και ο λογικός τρόπος για να κινηθείς. Όσο και αν επιθυμείς να μιλήσεις στον κόσμο για όσα θέλεις να πετύχεις, το να ενημερώσεις τον εραστή σου ή τον πιο έμπιστο φίλο σου, είναι η πιο σοφή κίνηση. Επέλεξε το πιο αξιόπιστο άτομο, για μια αποκαλυπτική συζήτηση ανάμεσά σας.

Παρθένος

Η ικανότητά σου στο σχέδιο και την κατασκευή, πιθανώς θα έκανε πολλούς επαγγελματίες να πρασινίσουν από ζήλεια. Μπορεί όμως ο εραστής σου να χρειαστεί να σου υπενθυμίσει πως μπορεί να δίνεις υπερβολικό βάρος στο σχεδιασμό κάθε κίνησής σου. Να θυμάσαι πως η μαγεία χρειάζεται μπόλικο αυθορμητισμό για να λειτουργήσει. Μην εμποδίζεις την εξέλιξη του δεσμού σου, δημιουργώντας σχέδια ή ατζέντες που δεν προσφέρουν κανένα περιθώριο ευελιξίας. 

Ζυγός

Θα ενθαρρύνεις κάποιους ανθρώπους να σε πλησιάσουν για συμβουλές ή ενδεχομένως για να μοιραστούν μαζί σου τα προβλήματά τους….αλλά στη συνέχεια θα δυσαρεστηθούν που το έκαναν. Ίσως χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα τα συναισθήματα όσων κινδυνεύουν να πληγωθούν, όταν απομακρυνθείς. Αν πρέπει να απολαύσεις λίγη ηρεμία, τότε ξεκαθάρισέ τους πως θα είναι σύντομη. Αυτό θα μπορούσε να δώσει στον εραστή ή σε κάποιο κοντινό σου άτομο την ευκαιρία, να λύσει κάτι μόνο του.

Σκορπιός

Οι προσωπικές και συναισθηματικές σου ανάγκες θα χρειαστούν ιδιαίτερη εστίαση τώρα. Το να γνωρίζεις τι θέλεις να πετύχεις – και ίσως ποιον θέλεις στο πλευρό σου για να το πετύχεις – μπορεί να είναι εμπνευσμένο και παρακινητικό. Φαίνεται πως τώρα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση των παραμελημένων αναγκών σου. Συναισθηματικά και σωματικά, δεν εξετάζεις πλέον τις πιθανότητες. Αγκάλιασε αυτή τη σαφήνεια….έστω και καθυστερημένα.

Τοξότης

Η καρδιά σου θα στείλει ένα ισχυρό και ακριβές σήμα για κάτι που την εμπνέει. Ωστόσο, θα μπορούσες να ωφεληθείς από την άμεση λήψη ορισμένων γεγονότων ή από τη δική σου σαφήνεια για όσα επιθυμείς, πριν αποκαλύψεις οτιδήποτε στον εραστή σου. Αυτό το διάστημα…. λίγος χρόνος με τον εαυτό σου, δε θα ωφελήσει μόνο εσένα, αλλά και τη σχέση με το ταίρι σου. 

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις πιο σταθερά θεμέλια στο δεσμό σου. Στην πραγματικότητα, μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα. Γι’ αυτό κάνε λίγο πίσω, χαλάρωσε και απόλαυσε ό,τι σου αξίζει. Αυτό σε βάζει σε μια ιδανική θέση για να εξετάσεις τι έχει μείνει παραμελημένο πολύ καιρό σχετικά με τον έρωτα και την οικειότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Τώρα χρειάζεται να αφήσεις κατά μέρος την διάθεση για έλεγχο και να δείξεις περισσότερη ευελιξία και πιο ανοιχτό μυαλό.

Υδροχόος

Η φαντασία σου θα τροφοδοτήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Όμως μην πιστέψεις πως δε θα ωφεληθεί και η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, από την δημιουργική σου εστίαση. Είναι σημαντικό να έχεις μια σαφή εικόνα για το πώς θέλεις να είναι η ερωτική σου ζωή. Η επιτυχία που έχεις σε έναν άλλο τομέα, μπορεί να εξαρτάται από τα ερωτικά σου. Γι’ αυτό μετακίνησε τις ερωτικές σου προτεραιότητες από την τελευταία, στην πρώτη θέση της λίστας των προτεραιοτήτων σου τώρα!

Ιχθύες

Έχεις αντιληφθεί τους πλάγιους τρόπους που χρησιμοποιεί ο εραστής σου για να αποσπάσει τη συγκατάθεση ή την υποστήριξή σου για ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Αν σου μίλαγε με ειλικρίνεια από την αρχή, πιθανώς και να δεχόσουν. Γι’ αυτό ενημέρωσέ τον πως δεν χρειάζεται να δοκιμάζει πρώτα το έδαφος, πριν σε ρωτήσει άμεσα για ό,τι σκέφτεται. Αυτό θα σας γλιτώσει από περιττές συζητήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments