Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/03 – Ο Φρίξος με την Έλλη χωρίζουν

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/03 – Ο Φρίξος με την Έλλη χωρίζουν
8 Λέξεις επεισόδια: Σε χωρισμό οδηγούνται κι ο Φρίξος με την Έλλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου.

Στις «8 Λέξεις» σήμερα, ο Άκης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει πως κουμάντο στα προσωπικά της κάνει μόνο εκείνη. Ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος μοιράζεται μια πληροφορία με τον Έκτορα που αφορά μία βουλευτή του κόμματος.

Ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά. Σε χωρισμό οδηγούνται κι ο Φρίξος με την Έλλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου. Ο Άκης παραξενεύεται όταν η Αποστολία βγαίνει στο ρεπό της χωρίς να του πει πού πάει και με ποιον.

Ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά τη Ναυσικά, ενώ εκείνη αποφασίζει να προχωρήσει με το θέμα της εξέτασης της Τζουλιάνας. Η Εύα παίρνει τον μικρό Άγγελο στο σπίτι της ενώ η Βικτώρια δείχνει υπέρμετρη προστασία απέναντί του. Ένας μυστηριώδης νεαρός άνδρας ζητάει ραντεβού με τον Μιλτιάδη.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments