Ελλάδα

4χρονη Μελίνα: Το μήνυμα του παππού της

4χρονη Μελίνα: Το μήνυμα του παππού της
4χρονη Μελίνα: Ο παππούς του άτυχου κοριτσιού έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την αθώωση της αναισθησιολόγου στη δίκη που έγινε.

Η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη έχασε τη ζωή της το 2015 μετά από επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι η αναισθησιολόγος που είχε κατηγορηθεί για τον χαμό της αθωώθηκε. Θυμίζουμε ότι χθες ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών έχασε και αυτό το ζωή του στην Ηλεία μετά που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

«Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;» ήταν τα πρώτα, οργισμένα λόγια του πατέρα της μικρής Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη, σύμφωνα με το cretalive.gr.

4χρονη Μελίνα: Το μήνυμα του παππού της

Ο παππούς της μικρής Μελίνας, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου υπέρ της αναισθησιολόγου θέλησε μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Τα θύματα Και οι βιαστές.

Επικαιρότητα σήμερα οι βιασμοί και οι κακομεταχειρίσεις. Τα δικαστήριά εξετάζουν τις υποθέσεις την ιδία ημέρα, εδώ δεν υπάρχει αναμονή Αυτά είναι σοβαρά πράγματα.

Τώρα οπού όλοι βρήκαν το θάρρος να πουν την περιπέτεια τους θέλω και εγώ θα καταγγείλω ένα βιασμό.

Για 5 ολόκληρα χρόνια βίαζαν τα Ελληνικά δικαστήρια καθημερινά την οικογένεια μου τα παιδιά μου τα εγγόνια μου και γενικά όλη την οικογένεια,.

Η Μελίνα ήταν η εγγονή μου που άφησε την τελευταία πνοή της μετα από μια επέμβαση για κρεατάκια σε ένα νοσοκομείο της Κρήτης πριν 5 χρόνια. Έγινε ΕΔΕ, έρευνα για να βρεθεί ο λόγος θανάτου της μικρής.

Όλα έδειχναν ότι η αναισθησιολόγος έκανε τραγικά λάθη που οδήγησαν το παιδί στον θάνατο. Έτσι κατέληξε η υπόθεση στα δικαστήρια.

Από αναβολή σε αναβολή πέρασαν 5 χρόνια και η δική δεν είχε αρχίσει ακόμα. Αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά και διάφορα ανεξήγητα συμβάντα και προσπάθειες συγκάλυψης, Δυο δικαστές παραιτήθηκαν και άλλα πολλά Τελικά πριν 6 μήνες άρχισε η δίκη η οποία τελείωσε σήμερα με την απόφαση ότι η κατηγορούμενη είναι ΑΘΩΑ.

4χρονη Μελίνα: Η οικογένειά της συνεχίζει να «κυνηγάει» την υπόθεση

4χρονη Μελίνα: Η οικογένειά της συνεχίζει να «κυνηγάει» την υπόθεση

Και η ερώτηση μου είναι, γιατί τους πήρε 5 χρόνια να το πουν, γιατί ταλαιπωρούσαν την οικογένεια μου τόσο καιρό.

Καταγγέλλω λοιπόν την Ελληνική δικαιοσύνη για βιασμό εκ προμελέτης γιατί σαν πατέρας δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές στην οικογένεια μου με την προσδοκία ότι το δικαστήριο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα η όσο γρήγορα έγιναν τα άλλα με παρόμοιες υποθέσεις.»

Να υπογραμμίσουμε ότι τη Δευτέρα θα κατατεθεί αίτηση στον Εισαγγελέα Ηρακλείου από την πολιτική αγωγή για την άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Παρασκάκη, Γιώργος Κοκοσάλης σχολίασε «και οι κρίνοντες κρίνονται», προσθέτοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «ευχόμαστε η δικαίωση των θέσεων της υποστήριξης της κατηγορίας να είναι νομική και όχι κοινωνική, και ο νοών νοείτο».

4χρονη Μελίνα: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments