Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: Γνώριζα καλά τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μιμή Ντενίση: Γνώριζα καλά τον Δημήτρη Λιγνάδη
Μιμή Ντενίση: Απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με το ελληνικό θέατρο και το κίνημα «#MeToo».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες που τον βαραίνουν, αλλά αναφέρθηκε και γενικά στο «τσουνάμι» καταγγελιών που σχετίζονται με το ελληνικό θέατρο στο πλαίσιο του ελληνικού κινήματος «#MeToo». Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαρτίου.

«Ο καλλιτεχνικός χώρος και πάλι μέσα από αυτά τα δυσάρεστα που ακούγονται, οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Σε κάθε χώρο επειδή ο καλλιτεχνικός χώρος φαίνεται πολύ γίνεται μεγάλο. Για να τα διαχωρίζουμε. Κακές συμπεριφορές στο θέατρο υπήρχαν πάντα και τις ξέραμε. Τις ήξερα και εγώ», ανέφερε αρχικά.

Και προσέθεσε το εξής: «Εγώ επειδή έχω δικό μου θίασο είναι πιο δύσκολο να ξέρω αυτά που ξέρουν οι ηθοποιοί. Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τη λεκτική βία γιατί ήταν γνωστό από παλιά. Δεν ξέραμε για περιπτώσεις που κλωτσάγανε ηθοποιούς αλλά ξέραμε για λεκτική βία. Τα της σεξουαλικής κακοποίησης τα αγνοούσα πλήρως».

Μιμή Ντενίση

«Για εμένα το τραγικό είναι αν υπάρχει εκβιασμός, απειλή ή υπόσχεση εργασίας. Μην το κόψουμε όμως, και το φλερτ τελείως. Μην φτάσουμε στο σημείο να μου λες ότι ωραία είμαι σήμερα και να έχει κανείς τον φόβο ότι θα γίνει καταγγελία. Από τη στιγμή που έπαψε να υπάρχει άδεια εργασίας, δεν χρειαζόταν να πας καν στον εισαγγελέα, έλεγες σου παίρνω την άδεια και δεν δουλεύεις πέντε χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει καν πτυχίο», εξήγησε.

Μιμή Ντενίση: «Ήταν πολύ εντάξει μαζί μου»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε τα εξής: «Γιατί να γίνονται οντισιόν στα σπίτια; Δεν πρέπει να γίνονται οντισιόν σε σπίτια αυτό πρέπει να το ξέρουν τα παιδιά. Όχι μόνο τον γνώριζα τον Λιγνάδη. Από όλους αυτούς που κατηγορούνται, είναι ο μόνος που έπαιζε στο μικρό μου θέατρο τέσσερα χρόνια. Τον γνώριζα καλά… Δεν θα πω ότι είναι το τίποτα επειδή του συμβαίνουν αυτά».

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ καλλιεργημένος. Ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, ένας άνθρωπος που μπορούσες να συζητήσεις. δεν είχα καμία επαφή με τη ζωή του μετά, δεν ήξερα τι συνέβαινε και μακάρι να μην έχουν συμβεί όλα αυτά. Είμαι κοντά σε όποιον έχει υποφέρει», συνέχισε.

Όσο για την υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια σχολίασε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω για τη γραμμή που έχουν επιλέξει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είναι μέτριος ηθοποιός και κυρίως δεν είναι μέτριος άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι πιο σημαντικό. Είναι ένας άνθρωπος που με το σπαθί του πήρε την προεδρία και έφερε πολύ κόσμο στο Σωματείο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments