Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στις αρνητικές κριτικές

Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στις αρνητικές κριτικές
Δανάη Μπάρκα: «Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη, αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου κι είναι λογικό», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής. Επίσης, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη, αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου κι είναι λογικό. Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για να προσθέσει το εξής: «Θα το εισπράξω και θα το φιλτράρω, αν είναι να με πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν είναι κακεντρεχή από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν θέμα μαζί μου, δεν θα τα ακούσω». Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: «Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν»

Και η Δανάη Μπάρκα συνέχισε εξηγώντας το εξής: «Πολύ άσχημο δεν έχω ακούσει. Εντάξει, το, η μάνα της την έβαλε, είναι βύσμα, βαρεθήκαμε να τη βλέπουμε, τα ήξερα ότι θα τα ακούσω από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν. Θα ακούγονται πάντα για όλον τον κόσμο. Και να μην ήταν ηθοποιός η μαμά μου, πάλι κάτι θα έβρισκαν. Δεν απαντώ ακόμα, ελέγχομαι. Υπάρχουν στιγμές που απάντησα και δεν κέρδισα κάτι».

Να αναφέρουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της, ξανά στον ΣΚΑΙ αλλά αυτή τη φορά στην εκπομπή «Dot.», είχε φανερώσει πως «το κανάλι έπαιξε ρόλο στο να πω το ναι». «Μου είχαν κάνει κι άλλες προτάσεις, αλλά δεν το είχα τολμήσει. Τώρα που το ζω όλο αυτό κατάλαβα τη μαμά μου», εξήγησε μιλώντας για την επαφή της με την τηλεόραση και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της.

Δανάη Μπάρκα

Μάλιστα, είχε απαντήσει και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με συνεργάτη της. «Το πιο αστείο είναι ότι ο δημοσιογράφος που το είπε, ανέφερε ότι μιλήσαμε με τη Δανάη και το διέψευσε, αλλά συνέχισε. Οπότε λέω ότι ν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;. Την ημέρα που βγήκε ήμουν σε οδοιπορικό στην Κέρκυρα με τον Απόστολο. Μίλησα με τον Πάνο και ήταν πολύ ψύχραιμος. Είναι λογικό γιατί με τον Απόστολο κάναμε πολύ παρέα και έχουμε δεθεί. Κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, πάμε και μαζί στα οδοιπορικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments