Lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου: Όταν έγινε εξώφυλλο με την πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση

Μαρία Μπακοδήμου: Όταν έγινε εξώφυλλο με την πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση
Η Μαρία Μπακοδήμου είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το ίδιο κάνει και σε εμφανίσεις της στην TV, αλλά η ίδια αισθάνεται άνετα.

Τι και αν βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες λόγω κορωνοϊού τους τελευταίους μήνες; Πάντα υπάρχουν γυναίκες που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να ξεχνάμε τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από αυτές. Την απολαμβάνουμε ιδίως μέσα από τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και άφησαν εποχή. Άλλωστε, η παρουσιάστρια δεν διστάζει και στην τηλεόραση να φοράει ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το μπούστο της.

Ας θυμηθούμε και πάλι τη φωτογράφισή της για το περιοδικό Down Town που συζητήθηκε πολύ, όσο καμία άλλη. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μπακοδήμου, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στη συνέντευξή της ότι «Το Power of Love ήταν σαν αφετηρία μιας δεύτερης ζωής».

H Μαρία Μπακοδήμου

Η παρουσιάστρια για ακόμη μία φορά τόλμησε και φωτογραφήθηκε σε αποκαλυπτικές πόζες, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί φορώντας μαύρο ολόσωμο μαγιό αλλά και τη στολή «φαντασίωσης» πολλών αντρών, αυτή της γιατρού.

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε σχολιαστεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο, ωστόσο η ίδια φαίνεται ότι την απόλαυσε. Η Μαρία Μπακοδήμου σε παλιότερη συνέντευξλη της είχε μιλήσει και για τις σχέσεις της ζωής της.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» είχε πει, ανάμεσα σε άλλα, «συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό. Όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά! Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια».

«Δεν είμαι γαμοφοβική, αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη, γιατί ο γάμος θέλει και μια υποστήριξη και είναι δύσκολη διαδικασία», εξήγησε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Σε άλλη συνέντευξή της η παρουσιάστρια δεν είχε διστάσει να αναφερθεί στη βοήθεια που πήρε από ειδικό για να γίνει καλύτερη μητέρα. «Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία έχοντας περισσότερο ως “άλλοθι” την επιθυμία μου να είμαι σωστή απέναντι στα παιδιά μου και να μπορώ να απαντάω σε ότι με ρωτάνε. Στην πορεία διαπίστωσα ότι έπρεπε να το κάνω πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο μου τον εαυτό, κι αυτό θα είχε έμμεσα θετικό αντίκτυπο και σε εκείνα. Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης σου, θες να σε βλέπουν ωραία, να σε βλέπουν τίμια, να σε θαυμάζουν. Όταν ξέρεις ποιος είσαι και διεκδικείς τη ζωή σου, δίνεις το καλύτερο πρότυπο. Και νομίζω ότι, ναι, έχω αλλάξει πράγματα σ’ εμένα κι έπρεπε να το κάνω», έχει πει η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments