Ελλάδα

ΚΚΕ ΣΚΑΪ: Εμπάργκο μετά το «κόψιμο» της Κανέλλη

ΚΚΕ ΣΚΑΪ: Εμπάργκο μετά το «κόψιμο» της Κανέλλη
ΚΚΕ ΣΚΑΪ: Το Κομμουνιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναστείλει εκπρόσωπό του στο κανάλι του Φαλήρου μετά το «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη on air.

Το ΚΚΕ αποφάσισε να κάνει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Το Κομμουνιστικό Κόμμα κατηγορεί τον δημοσιογράφο για λογοκρισία όταν «έκοψε» τη βουλευτή Λιάνα Κανέλη που μετέφερε υβριστικά λόγια αστυνομικών μετά τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στα οποία τραυματίστηκε αστυνομικός όταν τον έριξαν από τη μηχανή που επέβαινε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου «πιάστηκε» από τα υβριστικά λόγια και έκλεισε τη σύνδεση on air. Ο διάλογος ανάμεσα στους δύο ήταν ο εξής:

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μήσ@@μ@, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το βίντεο».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγνώμη για τι;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

ΚΚΕ ΣΚΑΪ: Το βίντεο στο οποίο αναφερόταν η Λιάνα Κανέλλη

Μετά την εκπομπή το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την – ούτως ή άλλως σπάνια – παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

ΚΚΕ ΣΚΑΪ: Η ανάρτηση του γραφείου Τύπου του κόμματος στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments