Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [10/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [10/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για σήμερα Τετάρτη.

Με την Άση Μπήλιου να προειδοποιεί για αλλαγές στα ερωτικά αυτών των ζωδίων και την εβδομάδα που διανύουμε να είναι δύσκολη για Δίδυμους, Ταύρους και Σκορπιούς, ας δούμε το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για σήμερα:

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να βγάλετε μερικά πράγματα από μέσα σας, που αφορούν την τρέχουσα σχέση σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τώρα και αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα όριο πέρα από το οποίο δεν είστε πλέον πρόθυμοι να πάτε, κάντε κάτι άμεσα.

Ταύρος 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα φέρει ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, αλλά μην περιμένετε να έχει σχέση με τα άτομα με τα οποία συνηθίζετε να βγαίνετε ραντεβού. Αυτό το συγκεκριμένο άτομο όχι μόνο ντύνεται με έναν μοναδικό τρόπο, αλλά έχει μερικές ιδέες και ιδανικά που έρχονται σε έντονη αντίθεση με τις συνήθεις απόψεις.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε μερικές αλλαγές. Αν και είστε πολύ πιστοί στα άτομα με τα οποία έχετε αναπτύξει στενούς δεσμούς, έχετε επίσης την τάση να τραβάτε από τα μαλλιά κάποιες σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Ακούστε την καρδιά σας και αναλάβετε δράση.

Καρκίνος

Είναι πολύ εύκολο να σας ρουφήξει η ρουτίνα της καθημερινότητας, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις και αυτό να φέρει κόπωση στις στενές σας σχέσεις. Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, λάβετε μέτρα σας όσο είναι καιρός. Βγείτε έξω, αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε κ αι φέρεστε και δοκιμάστε καινούργια πράγματα.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αποκάλυψη που αφορά εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να μιλήσετε για όσα κρατάγατε μέσα σας τόσο καιρό, αρκεί και οι δύο να αισθάνεστε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τα μυστικά σας. Θα διαπιστώσετε ότι εάν το κάνετε ειλικρινά και με αγάπη, η σχέση σας θα ανθίσει με απροσδόκητους τρόπους.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει καλούς οιωνούς για το πρώτο σας ραντεβού με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αλλά για να κάνετε το βράδυ πραγματικά αξέχαστο, φροντίστε να βάλετε ρούχα με έντονα χρώματα και να κάνετε μια μοναδική δήλωση για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με τον/την συνοδό σας σε όλα. Να είστε ο εαυτός σας. Θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο.

Ζυγός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οι συναντήσεις με άλλους θα είναι πολύ ελπιδοφόρες και αν βρεθείτε με κάποιον/α ξεχωριστό/ή θα περάσετε όμορφα. Οπλιστείτε με θετική διάθεση, φορέστε το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο και βγείτε εκεί έξω!

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ιδανική ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε μια ξεχωριστή επιθυμία. Εάν περιμένατε κάποια ένδειξη ότι το αντικείμενο του πόθου σας αισθάνεται για σας με τον ίδιο τρόπο που αισθάνεστε για αυτόν/αυτήν, σήμερα την έχετε. Επιτέλους ελπίδες σας για μια ουσιαστική σχέση γίνονται πραγματικότητα.

Τοξότης 

Κάντε ένα διάλειμμα από την ρουτίνα σας και δοκιμάστε κάτι ξεχωριστό με τον/την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να αποφασίσετε πού θα θέλατε να πάτε και τι θα κάνετε. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές επιλογές λόγω της τρέχουσας κατάστασης, αλλά είστε γνωστοί για την εφευρετικότητά σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν θα πρέπει να παρατήσετε τις προσπάθειές σας να κερδίσετε ένα ραντεβού με το άτομο των ονείρων σας. Είναι πραγματικά ζήτημα επιμονής και υπομονής. Εάν έχετε ήδη μια μόνιμη σχέση, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας για να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, κάνοντας κάτι που να αρέσει και στους δύο.

Υδροχόος

Θα πρέπει να μείνετε πιστοί στις απόψεις σας και να μην δέχεστε αδιάκριτα ότι σας λέει ο/η σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πείτε αυτό που έχετε να πείτε, καθώς το ταίρι σας μπορεί να κατανοήσει την οπτική σας και είναι πρόθυμο να συνεργαστεί. Απλώς κάντε την αρχή και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε επιτέλους πώς αισθάνεστε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο που μπήκε στην ζωή σας πριν από λίγο καιρό. Έχετε πολύ καλή διάθεση και αισθάνεστε πιο δραστήριοι και γοητευτικοί παρά ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments