Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος: Το αντίο του στον Θεόφιλο Βανδώρο

Απόστολος Γκλέτσος: Το αντίο του στον Θεόφιλο Βανδώρο
Απόστολος Γκλέτσος: Απόστολος Γκλέτσος και Θεόφιλος Βανδώρος συμπρωταγωνίστησαν μαζί για δύο χρόνια στην επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών».

Ο Απόστολος Γκλέτσος συγκινεί με το τελευταίο αντίο του στον αγαπημένο ηθοποιό Θεόφιλο Βανδώρο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Απόστολος Γκλέτσος: Η ανάρτηση

«Με έμαθες να σκέφτομαι και ομορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και Θεόφιλος Βανδώρος συμπρωταγωνίστησαν μαζί για δύο χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Τμήμα Ηθών» από το 1992 έως και το 1994 ενσαρκώνοντας τους ρόλους των υπαστυνόμων «Σταύρου Καρρά» και «Παύλου Καμπάνη».

Απόστολος Γκλέτσος

Πριν τρία χρόνια, σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση o Θεόφιλος Βανδώρος είχε εξομολογηθεί πως οι αντιδράσεις των θαυμαστών του μετά το «Τμήμα ηθών» ήταν εξωπραγματικές. «Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ», είχε πει ακόμη ο Θεόφιλος Βανδώρος.

Λίγα λόγια για τον αξέχαστο ηθοποιό Θεόφιλο Βανδώρο

Ο Θεόφιλος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παράλληλα στο DEREE College Ψυχολογία και Κοινωνιολογία). Για 10 χρόνια έζησε στο Παρίσι όπου συνέχισε τις σπουδές του στην υποκριτική κάνοντας και τις πρώτες του δουλειές μαζί με το Κορνήλιο Καστοριάδη και τον Αντρέα Βουτσινά.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη», «Φιλοδοξίες» και συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων και οι Γ. Κορδέλλας , Μ. Μανουσέκης κ.α. Παράλληλα είχε έντονη παρουσία και στο ελληνικό θέατρο παίζοντας αρχαίο δράμα, κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα, ανάμεσα στα οποία και τα «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη, «Αντιγόνη» του Ανούιγ, «Ματωμένος Γάμος« του Λόρκα κ.α.

Πριν από δύο περίπου χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι. Συμμετείχε επίσης στα: Εμένα φοβάμαι (2010) Singles 1 (2005) ‘Εκτακτη συμμετοχή Σύνορα αγάπης (1999) Ναρκωτικά στα θρανία (1989) Φιλοδοξίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments