Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη [11/03/2021]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη [11/03/2021]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Πέρα από τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας αλλά και όσα έχει προβλέψει η Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια για το 2021, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Ακολουθούν αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν έχεις έντονη επιθυμία τώρα να πεις στο ταίρι σου «στα έλεγα» τότε προσπάθησε να πεις μόνο αυτές τις λέξεις και τίποτε παραπάνω. Αν ένα ρομαντικό σχέδιο έχει αλλάξει ή έχει ξεφύγει εντελώς από το προκαθορισμένο σχέδιο, τότε θα θελήσεις να υπενθυμίσεις στον εραστή σου, πως το έβλεπες να έρχεται. Όμως μην σοκάρεις το ταίρι σου με επικριτικό τρόπο, καλύτερα δείξε του υποστήριξη και συμπάθεια. Στη συνέχεια, παρακολούθησε τις αντιδράσεις του.

Ταύρος

Θα νιώσεις πόσο βαριά είναι η ανάληψη μιας πρωτοβουλίας στη σχέση σου και θα αναρωτηθείς τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Ίσως η απάντηση δεν είναι να ζητήσεις την υποστήριξη του εραστή σου. Όμως μια συζήτηση για να ανακληθούν οι ενέργειές σου, μπορεί να στείλει το απαραίτητο μήνυμα ή να ενισχύσει την μεταξύ σας επικοινωνία.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό ο εραστής σου να νιώσει περισσότερο πως τον επικρίνεις παρά πως τον υποστηρίζεις σε μια κίνηση που θα κάνει για να ζητήσει τη συμβουλή σου. Ίσως έρχεται σε σένα, επειδή ξέρει ότι θα πάρει μια χρήσιμη και ειλικρινή απάντηση. Αν του δείξεις με τη συμπεριφορά σου να ψάξει αλλού για πιθανές λύσεις, πιθανότητα θα επιστρέψει πίσω σε σένα. Για αυτό φρόντισε να είσαι δίπλα του, όταν σε χρειάζεται.

Καρκίνος

Η σύγχυση των ρομαντικών περιστάσεων θα κάνει εσένα και το ταίρι σου, να ψάξετε για λύσεις. Ό, τι φαίνεται πως προκαλεί αμηχανία, έχει μια ξεκάθαρη λύση. Όμως ίσως χρειαστεί να κατακτήσετε μαζί αυτή την πρόκληση. Δοκιμάστε το και δείτε αν μάθετε κάτι ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον στη διαδικασία! ζευγάρι φιλί

Λέων

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Αλλά η βαθύτερη συναισθηματική συνδεσιμότητα και εγγύτητα με τον εραστή σου, θα μπορέσουν τώρα να αντικαταστήσουν την πνευματική σας σύνδεση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείς την ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσεις την ένταση που επικρατεί στο δεσμό σας. Πίστεψε πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους σου για δημιουργία ή αποκατάσταση της ισορροπίας ή της αρμονίας, δεν θα είναι μάταιη.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην αφήσεις μια δικαιολογημένη στάση ευγνωμοσύνης στον συναισθηματικό σου κόσμο, να αντικατασταθεί με περιττή εστίαση στις ελλείψεις του, σύμφωνα με την πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα. Κάνε αποστολή σου, να αντισταθείς στις επισημάνσεις όσων βλέπεις σαν προβληματικές και ιδιαίτερα σε όσα πιστεύεις πως πρέπει να κάνει ο σύντροφός σου, για να διορθώσει ή να βελτιώσει την κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, εστιάζεις την προσοχή σου, σε ό, τι νομίζεις ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μαζί, αλλά θα έχεις και λύσεις.

Ζυγός

Κρυφές σκέψεις, συναισθήματα και πιθανώς ένας φόβος, μπορεί να εμφανιστούν ή να χρειαστούν ιδιαίτερη εστίαση αυτή τη στιγμή. Το να σκεφτείς το ερωτικό σου παρελθόν ή κάποια παλαιότερα θέματα της υπάρχουσας σχέσης σου, μπορεί να οδηγήσουν σε ένα παρατεταμένο ζήτημα ή σε ένα θέμα που έχει ακόμη εκκρεμότητες. Υπάρχει όμως κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις να ανοίξεις ξανά μια συναισθηματική πληγή; Επειδή το κλείσιμο ενός συναισθηματικού ζητήματος, δεν χρειάζεται να είναι τόσο δραματικό!

Σκορπιός

Ό, τι και όποιος εξιτάρει τη φαντασία σου ή τραβάει την προσοχή σου, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς, τι πρέπει να αλλάξεις στον κόσμο σου. Όμως το τελευταίο πράγμα που επιθυμείς είναι οι αλλαγές να είναι ενοχλητικές. Δες όμως πως μια ανοιχτόμυαλη σκέψη, θα κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές, πιο ενδιαφέρουσες και απολαυστικές. Καμιά αλλαγή, δεν χρειάζεται να είναι προβληματική ή να σου προκαλεί φόβο. ζευγάρι φιλί

Τοξότης

Η περιέργειά σου θα σε οδηγήσει σε κάτι ή σε κάποιον ασυνήθιστο. Η γοητεία του, μπορεί να τραβήξει την προσοχή και να εξιτάρει τη φαντασία σου. Σε ό,τι ή όποιον δεν είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία στον παρελθόν, πιθανώς τώρα να σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρων ή ασυνήθιστα ελκυστικός. Για αυτό εμπιστέψου πως η ανοιχτή σκέψη, είναι ο παθιασμένος σύμμαχός σου. Άφησέ τη να σε οδηγήσει σε μέρη, που δεν είχες πάει ποτέ.

Αιγόκερως

Τώρα θα είναι προτεραιότητα για σένα, η εξέλιξη της σχέσης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ο κοινός σας ενθουσιασμός, συνδυάζεται υπέροχα με τις παθιασμένες σας προσπάθειες, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ή μια βαθιά επιθυμία. Η συνεπής και βασισμένη στην πίστη προσπάθεια που έχεις καταβάλλει πρόσφατα, σε έφερε στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα.

Υδροχόος

Η προσπάθεια να πιέσεις τις άκαμπτες δομές ή τις ρουτίνες στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα είναι δύσκολη κι αρκετά απογοητευτική τώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη για τα ζώδια σήμερα. Το να θέλεις κάτι ξεχωριστό στα ερωτικά σου , θα είναι πιο αγχωτικό από ό, τι νομίζεις. Όμως, αν αναμείξεις τη φαντασία με την υπομονή σου, θα δεις πώς θα ανοίξει ο δρόμος για την πρόοδο που επιθυμείς, αν αφήσεις χρόνο και χώρο για να συμβεί.

Ιχθύες

Η επιρροή της Σελήνης θα μπορούσε να βοηθήσει στην επούλωση του δεσμού σου. Όμως αυτό, μπορεί να σε ωθήσει να απομακρυνθείς αρχικά, με τρόπους που ίσως δεν προτιμάς. Αυτό που αξιολογείς πως θα σε κάνει καλύτερο σύντροφο για το ταίρι σου, μπορεί να είναι κάτι που θέλεις κι εσύ από το σύντροφό σου. Ό,τι προσφέρεις, θέλεις να σου επιστρέφεται. Όμως η ήσυχη περισυλλογή θα σου δείξει το δρόμο προς τα εμπρός για την πραγματοποίησή του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments