Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [14/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [14/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 14 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων, ενώ αν θέλετε να μάθετε τι θα φέρει το 2021, μπορείτε να δείτε την πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου εδώ.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α φαίνεται αποφασισμένος/η να σας καταπλήξει με το πάθος και τις δηλώσεις του/της. Καθώς γενικά σας αρέσει να πηγαίνετε με τον δικό σας ρυθμό και να αφιερώνετε το χρόνο σας για να πάρετε τέτοιου είδους σημαντικές αποφάσεις, μπορεί να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι αλλά και πιεσμένοι.

Ταύρος 

Μην ανησυχείτε ότι δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι πρόκειται να συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Σταματήστε τις ανούσιες συζητήσεις. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κάπως τολμηροί. Εάν έχετε προβλήματα στην σχέση σας, τότε σίγουρα μπορείτε να αρχίσετε να τα επιλύετε, αλλά αντί να είστε επιφυλακτικοί για αυτά που πιστεύετε, θα αρχίσετε να μιλάτε χωρίς επιφυλάξεις.

Καρκίνος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα έχετε μια υπέροχη μέρα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο και δημιουργικό, και έτσι να ξαναχτίσετε την σχέση σας από την αρχή. Αν ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα κοινό εγχείρημα θα γεμίσετε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση και θα βρείτε έναν καινούργιο σκοπό. Λοιπόν, τι περιμένετε;

Λέων 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε τα όριά σας στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης σχέσης. Αν δείτε ότι οι πιθανότητές σας να πλησιάσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο αρχίζουν να λιγοστεύουν, ενώ ένας αντίπαλος φαίνεται να προσπαθεί να πλησιάσει, έχετε ακόμα την ευκαιρία να αναλάβετε δράση. Αξίζει τον κόπο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει εσάς και τον/την σύντροφό σας να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Λόγω των μέτρων οι επιλογές σας είναι περιορισμένες αλλά αν το σκεφτείτε θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες διεξόδους. Μια έκθεση φωτογραφίας μέσω διαδικτύου, μία online θεατρική παράσταση ή σχέδια για την ανακαίνιση του σπιτιού σας θα κάνουν την δημιουργικότητά σας να ρέει.

Ζυγός 

Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις της σημερινής μέρας για να προσελκύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας. Εάν πρόκειται να βγείτε, βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα ντυμένοι, σέξι αλλά κομψοί. Μην φορέσετε κάτι που δεν σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα σέξι και σαγηνευτικό άρωμα.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πιστέψετε σχεδόν τα πάντα. Σε ό,τι αφορά την σχέση σας όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πιστεύετε μόνο, αλλά γνωρίζετε στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, καθώς θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Βασιστείτε στο ένστικτό σας.

Τοξότης 

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση μυστηρίου και μαγείας στον αέρα σήμερα που μπορεί να ανεβάσει την σχέση σας σε νέα ύψη. Θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το τέλειο ρομαντικό σκηνικό για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την φαντασία, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αισθανθείτε πολύ πιο ενθουσιώδεις για κάποιον/α από ό, τι πραγματικά νιώθετε, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο. Μπορεί να βλέπετε αυτό το άτομο με έναν τρόπο που δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος και καλό θα ήταν να το έχετε υπόψη σας.

Υδροχόος

Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια ξεχωριστή μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Είστε πολύ καλοί στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας, οπότε γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα μαγικό μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό το αίσθημα συντροφικότητας; Αυτό θα έχει ευεργετική και αναζωογονητική επίδραση και στους δύο.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βάζει σε μια ονειρική διάθεση, πολύ διαφορετική από την κανονική σας κατάσταση. Εάν υποσχεθήκατε στο ερωτικό σας ενδιαφέρον ότι θα βγαίνατε έξω και θα κάνατε κάτι μαζί, τότε βεβαιωθείτε ότι θυμάστε αυτή την υπόσχεση. Υπάρχει η πιθανότητα να παρασυρθείτε από κάτι ή κάποιον και το ξεχάσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments