Video

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 15/03

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 15/03
Ήλιος σήμερα: Η Αλεξάνδρα αγωνιά μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει καθώς όλοι είναι έτοιμοι για τη σύλληψη του Μενέλαου.

Στη σειρά «Ήλιος», στο προηγούμενο επεισόδιο, o Φίλιππος δέχθηκε φονική επίθεση, ενώ ταυτόχρονα άγνωστοι επιτέθηκαν με όπλα, στο μπαρ του Δήμου, τη στιγμή που ήταν εκεί η Λένα και ο Ντίνος. Η Λένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης υποψιάστηκε πως οι δύο επιθέσεις δεν έγιναν τυχαία ταυτόχρονα. Ο Μενέλαος ζήτησε από τον Δημήτρη να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο θάνατος του δικηγόρου δημιουργεί αβεβαιότητα τόσο στον Δημήτρη, όσο και στον Χρήστο, τον Δήμο και τον Φίλιππο που βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου τους. Η Διώνη έχει αμφιβολίες πρώτη φορά για τον πατέρα της. Οι πράξεις, όμως, του Μενέλαου συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τους πάντες και συγκεκριμένα τον Δημήτρη και τον Φίλιππο.

Η Αλεξάνδρα αγωνιά μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Αλίκη έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα, αλλά αγωνιά για την ασφάλεια τη δική της και του Δημήτρη μέχρι να καταφέρουν να συλλάβουν τον Μενέλαο. Η Λήδα θα επισκεφτεί απροειδοποίητα την Δάφνη στη φυλακή, γνωρίζοντας το μυστικό της. Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και όλοι είναι έτοιμοι για τη σύλληψη του Μενέλαου… Ο Φίλιππος θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του, αλλά και με μια αποκάλυψη.

Ήλιος: Η υπόθεση της σειράς

Είναι δραματική σειρά στον ΑΝΤ1 με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Ήλιος

Σκηνή από τη σειρά «Ήλιος»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments