Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [15/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [15/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων, ενώ αν θέλετε να μάθετε τι θα φέρει το 2021, μπορείτε να δείτε την πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου εδώ.

Κριός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Από τη μια αισθάνεστε παθιασμένοι με τον/την σύντροφό σας και από την άλλη θέλετε να το παίξετε χαλαροί. Ίσως λοιπόν, δεν θα έπρεπε να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε αληθινοί και ειλικρινείς στις αλληλεπιδράσεις σας.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ρίχνει νέο φως στη σχέση σας. Μέχρι τώρα αναρωτιόσασταν ποιος από τους δύο είναι υπεύθυνος για όλους τους καβγάδες και την αναστάτωση. Σήμερα μπορείτε να δείτε ακριβώς τι προκαλεί το πρόβλημα και τι χρειάζεται να κάνετε για να το διορθώσετε.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε να κρυφτείτε από την αλήθεια. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ότι ορισμένες πτυχές της σχέσης σας σας εμποδίζουν να εκφραστείτε όσο ελεύθερα θα θέλατε. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν καθώς συνειδητοποιείτε ότι πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσετε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά απρόβλεπτα γεγονότα που επηρεάζουν την τρέχουσα σχέση σας, κυρίως επισημαίνοντας τις αδυναμίες της. Τα καλά νέα είναι ότι όταν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, θα καταφέρετε να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα και θα επιτύχετε μεγαλύτερη κατανόηση.

Λέων

Καθώς θέλετε η μέρα σας να ακολουθεί ένα αρκετά προβλέψιμο πρόγραμμα, σήμερα μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι από ότι συνήθως αφού ανακαλύπτετε ότι σε κάποιον τομέα της ζωής σας κυριαρχεί το χάος. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει αναταραχή στην σχέση σας. Προσπαθήστε να το δείτε θετικά, εκλαμβάνοντάς το ως μια αλλαγή στην ρουτίνα σας.

Παρθένος

Το ταίρι σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες σήμερα. Αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω, καθώς δεν αποφεύγετε να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, θα αναθερμάνετε την φλόγα ανάμεσά σας. Αν τώρα ξεκινάτε μια σχέση, δεν θα θέλετε να συγκρατηθείτε.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο παθιασμένη είναι η σχέσης ας με τον/την σύντροφό σας. Αν πρόσφατα περάσατε μια δύσκολη φάση ή ήσασταν πολύ απασχολημένοι και δεν περνάγατε πολύ χρόνο μαζί, σήμερα θα μπορέσετε να επανορθώσετε.

Σκορπιός

Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού για πρώτη φορά με κάποιο άτομο σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα και το πάθος. Φορέστε τα καλά σας, βάλτε το πιο σαγηνευτικό σας άρωμα και με σύμμαχο το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο πηγαίνετε να τον/την συναντήσετε.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πώς πραγματικά αισθάνεται ένα συγκεκριμένο άτομο για εσάς. Μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός/ή και να μην εκφράζεται εύκολα αλλά σήμερα φαίνεται ότι αποκτά επιτέλους το θάρρος για να εκδηλωθεί. Προσπαθήστε να τον/τη διευκολύνετε όσο μπορείτε.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχουν μυστικά σήμερα, ειδικά αν κάποιο άτομο σκοπεύει να σας πει πώς αισθάνεται για εσάς. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκφραστούν έντονα συναισθήματα. Παρόλο που γενικά σας αρέσει να κρατάτε τα πράγματα σε ένα πιο πλατωνικό και φιλικό επίπεδο στην αρχή, σήμερα υποκύπτετε στο πάθος και την ένταση των συναισθημάτων σας.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο εκφραστικοί σε ό, τι αφορά τα συναισθήματά σας. Εάν πρέπει να ξεκινήσετε μια αμφιλεγόμενη συζήτηση, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Θέλετε να τα έχετε όλα ξεκαθαρισμένα στο μυαλό σας πριν μπορέσετε να χαλαρώσετε σε μια σχέση και να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον άλλον. Πείτε ό, τι χρειάζεται να πείτε και μην συγκρατείστε.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο μέχρι ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον να πάρει την απόφαση να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Εάν είστε βέβαιοι για το τι θέλετε, μην συγκρατείτε. Αλλά αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε λίγο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments