Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα [15/03/2021]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα [15/03/2021]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Πέρα από τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας αλλά και όσα έχει προβλέψει η Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια για το 2021, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα.

Κριός

Η καταστολή των σκέψεων και των συναισθημάτων σου, θα είναι δύσκολη υπόθεση σήμερα. Ιδιαίτερα εσύ θα έχεις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις για το παραμικρό. Όμως η αυξημένη ευαισθησία σου δικαιολογείται από το γεγονός πως παίρνεις πολύ προσωπικά ή αντιδράς πολύ βιαστικά με τα θέματα που αντιμετωπίζεις. Μερικές φορές, ο τρόπος σου μπορεί να είναι σέξι μα τώρα δεν είναι μια απ’ αυτές τις στιγμές.

Ταύρος

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις στο έπακρο την απομόνωσή σου, για να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου σήμερα. Επειδή μόλις φτάσει η Σελήνη αύριο στο ζώδιό σου, ίσως να μην μπορείς να επιβραδύνεις τις δραστηριότητές σου, ή να ξεφύγεις από την προσοχή των άλλων. Οι επόμενες μέρες πιθανόν να είναι αισθητά πιο συναισθηματικές. Όμως πρόκειται να δεις τα συναισθήματά σου να αυξάνονται για ένα προφανή λόγο.

Δίδυμοι

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στο να ταιριάζεις με το ταίρι σου ή να ξέρεις πού ανήκεις στις σχέσεις σου. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, θα λειτουργήσεις ή με υπερβολική φροντίδα προσπαθώντας να καθησυχάσεις τον αγαπημένο σου ή θα τον αφήσεις να αναρωτιέται αν αντιμετωπίζει τον Dr Jekyll ή τον Mr Hyde με τις εναλλαγές των συναισθημάτων σου. Αν αυτό που αισθάνεσαι, γίνεται ολοένα και πιο ασταθές, τότε θεώρησέ το σαν υπόδειξη για να αρχίσεις να παρατηρείς περισσότερο και να σκέφτεσαι λιγότερο.

Καρκίνος

Αν θέλεις συμβουλές για την ερωτική σου ζωή, τότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ για να τις βρεις. Όμως μπορεί να νιώσεις μια ισχυρή ανάγκη να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των άλλων. Βρίσκεσαι σε εξαιρετική θέση, για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους τώρα. Όμως, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση πρέπει να ξέρεις, πως η αληθινή ευτυχία δεν θα έρθει αν συνεχίσεις να εστιάζεις στο τι σκέφτονται οι άλλοι ή στο τι πρέπει να κάνεις.

Λέων

Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είσαι δυσαρεστημένη με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Όμως η καρδιά σου επιθυμεί να απολαύσει περισσότερα. Προσπάθησε να μην εστιάσεις στις μελλοντικές δυνατότητες του δεσμού σου και ξεχάσεις αυτό που μπορείς να εκτιμήσεις «εδώ και τώρα».

Παρθένος

Τα μάτια σου θα επιβεβαιώσουν πως τα φαινόμενα απατούν σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Όμως η επιθυμία σου να φτάσεις στον πυρήνα όσων σκέφτεται ή αισθάνεται ο αγαπημένος σου, μπορεί να ενταθεί. Μπορεί επίσης να θελήσεις να σου ξεκαθαρίσει το πώς αισθάνεται με φυσικό τρόπο κι όχι προφορικά. Αυτό μπορεί να διαθέτει την απαραίτητη ίντριγκα, διέγερση και το κίνητρο που αναζητάς!

Ζυγός

Θα δεις το δεσμό σου από διαφορετική οπτική γωνία σήμερα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα αντιληφθείς πως ο αγαπημένος σου, σου ξυπνά συναισθήματα κι επιθυμίες που δεν γνώριζες πως επιθυμούσες. Όμως ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μέσα από τις στενές σου σχέσεις, θα μάθεις πολλά όχι μόνο για το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά και για τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Μπορεί να θελήσεις να συνδεθείς με τον εραστή σου, με τρόπους που εξυπηρετούν έναν πρακτικό σκοπό. Σίγουρα αυτό δεν ακούγεται καθόλου σέξι. Όμως, θέλοντας να τονίσεις την αίσθηση της πορείας στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση ή να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα. Κι αν ο αγαπημένος σου χρειάζεται κάποιον για να βασιστεί τώρα, τότε δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο άτομο από σένα.

Τοξότης

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να συνδεθείς με την ανάλαφρη και χαρούμενη πλευρά σου, με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο τώρα. Γι’ αυτό άφησε το παιδί μέσα σου, να βγει και να παίξει. Σήμερα είσαι δεκτική στα υπολογισμένα ρίσκα σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να φαίνεται έντονο στο δεσμό σου, δημιουργείς μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, που δεν είναι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και πολύ σέξι στα μάτια του εραστή σου.

Αιγόκερως

Η αναταραχή στο δεσμό σου, θα συνδυαστεί με μια συναισθηματική αβεβαιότητα τώρα. Αναρωτήσου αν θέλεις να δημιουργήσεις σταθερά και άκαμπτα θεμέλια. Θα ανακαλύψεις πως αυτό που θέλεις να δοκιμάσεις ή να εφαρμόσεις τώρα με ερωτικά σου, συνδέεται με κάτι που είχες δοκιμάσει ή κάνει προηγουμένως. Θα μειωθεί αισθητά η ανησυχία σου, αν σταματήσεις για λίγο για να εκτιμήσεις αυτόν που έχεις δίπλα σου και απλά απόλαυσε τη βόλτα!

Υδροχόος

Αξίζει να αξιολογήσεις τι «φαίνεται σωστά» στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Άφησε τη διαίσθησή σου να επιβεβαιώσει αυτό που αντηχεί βαθιά μέσα σου και όχι αυτό που σου φαίνεται ελκυστικό. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ενημέρωσε τον εραστή σου για όσα ανακαλύπτεις γιατί θα ενισχύσουν τη σχέση σας.

Ιχθύες

Παρακολούθησε προσεκτικά και την παραμικρή ένδειξη συναισθηματικής απογοήτευσης που μπορεί να νιώσεις. Θα πείσεις τον εαυτό σου πως είναι αποδεκτό να είσαι υπερβολική ή να λειτουργείς με υπερβολικό τρόπο. Μπορεί επίσης να πειστείς πως η επιδίωξη μιας ιδιόρρυθμης ιδέας σου, θα φανεί σαν απερισκεψία παρά σαν κάτι ενδιαφέρον στα μάτια του εραστή σου. Μην συγχέεις όμως, την ανοησία με την τόλμη και την περιπέτεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments