Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη [16/03/2021]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη [16/03/2021]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Οι ημερήσιες προβλέψεις είναι το ίδιο σημαντικές με τις ετήσιες, ενώ προσοχή χρειάζεται να δίνεται και στις εβδομαδιαίες για όλα τα ζώδια. Όμως, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα:

Κριός

Το να μιλήσεις ανοιχτά για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί, είναι σωστή κίνηση αν η διαίσθησή σου συμφωνεί, πως θα είναι δεκτικός κι ο εραστής σου. Μη σκέφτεσαι αν πρέπει να του μιλήσεις άλλα πότε πρέπει να το κάνεις. Φρόντισε μόνο να μην προσεγγίσεις το θέμα με ανυπομονησία, για να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις κι αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Γι’ αυτό μην αφήσεις την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου να δημιουργήσει εμπόδια. Τα νέα επίπεδα αμοιβαίας υποστήριξης θα είναι ο καταλύτης για ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης ανάμεσά σας. Απαιτείται όμως διαφάνεια! Εμπιστέψου πως ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, θα γίνετε ο μεγαλύτερος θαυμαστής ο ένας του άλλου με φανταστικούς κι ερωτικούς τρόπους!

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, καλύτερα να προσεγγίσεις φιλικά σε αρχικό στάδιο το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως νομίζεις πως μια ρύθμιση του στυλ «φίλοι με προνόμια» θα είναι χωρίς επιπλοκές, τότε ξανασκέψου το. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, να ξέρεις πως τυχόν γρήγορες λύσεις, δεν θα να διατηρήσουν το πάθος που υπόσχονται. Άφησε τον ρεαλισμό και την υπομονή να φέρει τη σωστή μαγεία!

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας που επηρεάζει τις σχέσεις σου, θα προσφέρει ένα νέο επίπεδο σοφίας και αποδοχής. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, καρδιά σου επιθυμεί να αναγνωρίσεις τους λόγους που πρέπει να χαμογελάσεις και να αισθανθείς σίγουρη για το ρομαντικό μέλλον της σχέσης σου. Η σταθερότητα και η χαρά μπορούν να διεισδύσουν τώρα στην ερωτική σου ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να τις αφήσεις.

Λέων

Είχες το μερίδιο της σοβαρότητας σε άλλες περιοχές του κόσμου σου. Τώρα μπορείς να κοιτάξεις μακριά από τις σκιές στο φως του ήλιου, ό,τι σχετίζεται με την ερωτική σου κατάσταση. Μόλις συνδεθείς με την απαραίτητη στάση ευγνωμοσύνης ένα νέο επίπεδο έμπνευσης θα σε παροτρύνει να επικεντρωθείς, στις συναρπαστικές δυνατότητες που περιμένουν, για να τις παρατηρήσεις και να τις καταλάβεις.

Παρθένος

Οι όμορφες ειδήσεις που αφορούν κάτι στο οποίο δίνεσαι με πάθος, θα ενισχύσει το κέφι και τη διάθεσή σου. Κάποια εμπόδια που μπορεί να αντιμετώπισες πρόσφατα σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα κάνουν πιο εμπνευσμένες τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται στα ερωτικά σου. Βρίσκεσαι σε εξελικτική κατάσταση και δεν είναι τυχαίο. Άφησε το συνεχιζόμενο κύμα θετικότητας να δημιουργήσει μαγεία.

Ζυγός

Με το μυαλό και την καρδιά να δουλεύουν παράλληλα, οι μελλοντικές δυνατότητες της ερωτικής σου ζωής, θα σου φανούν πιο εφικτές κι εφαρμόσιμες. Γι’ αυτό εξέτασε προσεκτικά τι εξελίσσεται στα ερωτικά σου και αποδέξου πως αυτή η κατάσταση, δεν είναι καθοριστική για το μέλλον σου. Μόλις αρχίσεις να συνειδητοποιείς τι ξεδιπλώνεται, με πιο ρεαλιστικό φως τότε θα αρχίσεις να πιστεύεις, πως όλα είναι δυνατά.

Σκορπιός

Η έντονη ενέργεια θα δημιουργήσει σύγχυση σήμερα, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Δες τι μπορείς να κάνες, για να περιορίσεις τη φαντασία σου και να μην την αφήσεις να σε ξεγελάσει. Θα απογοητευθείς έντονα αν προσπαθήσεις πολύ σκληρά να κατανοήσεις τι μπορεί να χρειαστεί κατά τη διαδικασία αυτής της διευθέτησης. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση προς το παρόν χαλάρωσε, παρατήρησε και περίμενε.

Τοξότης

Αν σκεφτείς πιο ανοιχτόμυαλα την ερωτική σου ζωή, θα δημιουργήσεις μια σέξι κι αυθόρμητη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Θα αποκτήσεις επίσης μια μεγαλύτερη εικόνα του πόσο ρομανική είσαι ή μπορείς να γίνεις. Γι’ αυτό, αγκάλιασε την ευκαιρία να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή εκτός του χαρακτήρα σου. Τόλμα να γίνεις διαφορετική για να αυξήσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Συνδύασε τη σέξι καινοτομία με τη φαντασία σου και θα ζήσεις φανταστικές ερωτικές στιγμές.

Αιγόκερως

Σήμερα συμπεριφέρσου όσο πιο ανάλαφρα κι ευδιάθετα μπορείς. Ξέρεις πως θα μπορέσεις να ενθαρρύνεις με αυτή τη στάση μια θετική και διασκεδαστική σύνδεση με τον εραστή σου. Η καλή χημεία μεταξύ σας, θα ενισχύσει το κέφι για να μην αναφέρω τη λίμπιντο. Για αυτό, ξέχασε τα στρείδια, τη σαμπάνια ή οτιδήποτε άλλο υποτίθεται ότι «δουλεύει» γιατί το γέλιο, είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό!

Υδροχόος

Η αυτοαποδοχή είναι το εισιτήριο για να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σου. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ό,τι σε ενόχλησε ή σε πόνεσε στο παρελθόν. Όμως οι σημαντικές εμπειρίες που απόκτησες, θα μειώσουν τις πιθανότητες να επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Πρέπει να κάνεις μια σοβαρή ενδοσκόπηση τώρα και να πιστέψεις, πως οι βελτιώσεις που θα προκύψουν θα είναι τεράστιες!

Ιχθύες

Πτυχές του παρελθόντος της ερωτικής σου ζωής που παρέμεναν άλυτες θα απαιτήσουν πολύ χρόνο σκέψης τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, αξίζει να επικοινωνήσεις με τον πρώην σου, για να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μην νιώθεις αβάσιμες ενοχές για κινήσεις που αναμφισβήτητα μπορούν να σε κάνουν πιο δυνατή και πιο σοφή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments