Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Πέρα από τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας αλλά και όσα έχει προβλέψει η Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια για το 2021, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να μην προσφέρει δυναμική και δράση στην ερωτική σας ζωή, αλλά υπόσχεται στιγμές στοργής και τρυφερότητας με τον/την σύντροφό σας. Θα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα όνειρά σας.

Ταύρος

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Δεν είναι ότι αισθάνεστε άσχημα για κάποια πτυχή της, απλά δεν μπορείτε να κατανοήσετε την πορεία των γεγονότων. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση στα σήματα που νομίζετε ότι λαμβάνετε από ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάντε λίγη υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αποδεικνύεται ιδιαίτερα διαφωτιστικό για την σχέση σας. Παρόλο που η μέρα σας θα ξεκινήσει νιώθοντας πιο μπερδεμένοι από ποτέ, στην πορεία όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα είστε πιο σίγουροι από ποτέ. Το κλειδί είναι να κατανοήσετε τι θέλετε και οι δύο από αυτή τη σχέση.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια-δυο από τις πιο έντονες και μακροχρόνιες φαντασιώσεις σας. Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό και επιτρέψτε σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να αναβιώσετε το πάθος των πρώτων ημερών μετά την γνωριμία σας.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ωθεί να σκεφτείτε δύο φορές πριν λάβετε μια σημαντική απόφαση που αφορά την σχέση σας. Αυτή την στιγμή μπορεί να μην έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, παρόλο που μπορεί να πιστεύετε ότι γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο θέλετε τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε την προσοχή σας από το θέμα και να αφήσετε την απάντηση να εμφανιστεί μόνη της.

Παρθένος

Μην περιμένετε πολύ ενθουσιασμό ή πάθος σήμερα στην σχέση σας. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την περίσταση, κάντε μαζί κάποια πράγματα, που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια σταθερή βάση για το μέλλον. Αυτό μπορεί να σημαίνει να συζητήσετε κάποια σοβαρά θέματα ή να κάνετε μερικές πρακτικές αλλαγές. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά είναι απαραίτητο.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να αναλογιστείτε τα τελευταία γεγονότα που έχουν προκύψει στην σχέση σας. Χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε όλα όσα έχουν συμβεί και να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε από εδώ και πέρα. Πρέπει να είστε σίγουροι, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για αυτό να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός

Μπορεί να μην σας είναι ευχάριστο να αντιμετωπίζετε κάποιες αλήθειες που αφορούν την σχέση σας σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ θετικό γεγονός. Ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά σας είναι ότι δυσκολεύεστε να ακούσετε συμβουλές ή να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να σας επικρίνει. Ωστόσο, ο/η σύντροφός σας αισθάνεται την ανάγκη να βάλει τα όρια του/της και καλά θα κάνετε να τον/την ακούσετε με προσοχή.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε την τάση να εμμένετε σε μια συγκεκριμένη γνώμη ή να εξετάζετε τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν συμβεί στην σχέση σας με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Τα συμπεράσματα που βγάζετε δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Αν και είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε τα συναισθήματα και τα κίνητρά σας, δεν θα ήταν χρήσιμο να καταλήξετε σε πρόωρα συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Αν έχετε διάθεση να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας εγχειρήματα αντί να βγείτε σε αυτό το ραντεβού σήμερα το απόγευμα, ίσως αυτό πρέπει να κάνετε, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τον τρέχον πλανητικό σκηνικό. Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή να ανοιχτείτε σε αυτό το άτομο και να μοιραστείτε τους φόβους και τα όνειρά σας.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από τη σχέση σας, κάτι σημαντικό μόλις αρχίζει να αναπτύσσεται. Βλέπετε ότι σταματάτε να συσχετίζεστε σε πιο καθημερινό και χαλαρό επίπεδο με τον/την σύντροφό σας και αρχίζετε να κατανοείτε πιο βαθιά ο ένας τον άλλον. Σύντομα θα διαπιστώσετε τι υπέροχο ζευγάρι είστε.

Ιχθύες

Αισθάνεστε κάπως υποτονικοί σήμερα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν τον τελευταίο καιρό τα έχετε δώσει όλα στην δουλειά και τις υποχρεώσεις της σχέσης σας και έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας, τώρα έχετε την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε και πάλι με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments