Αθλητισμός

Τσιτσιπάς τένις: Προκρίθηκε στο Mexican Open

Τσιτσιπάς τένις: Προκρίθηκε στο Mexican Open
Τσιτσιπάς τένις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Τζον Ίσνερ προκρίθηκε στους "8" του Mexican Open και παίζει για μια θέση στα ημιτελικά.

Τεράστια εξέλιξη στο τένις έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο αθλητής με μία εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Mexican Open. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος στο Μεξικό ξεκίνησαν όλα για εκείνον. Ενδεικτικό δε της μεγάλης του πορείας στο τένις είναι ότι κατάφερε να φτάσει να παίζει με το νο1 τενίστα στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο1 του ταμπλό και στο Νο5 κόσμου απέκλεισε σε 57′ με 6-3, 6-2 τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ στους “16”. Ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής (Cosmote Sport 7) θα παίξει με τον Καναδό Φελίξ Οζε Αλιασίμ για μια θέση στα ημιτελικά!

Τσιτσιπάς τένις: Σπουδαία απόδοση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σπουδαία απόδοση και κατάφερε κάτι σπάνιο! Έφτασε σε 3 μπρέικ σ’ έναν από τους καλύτερους σέρβερ στον κόσμο όπως είναι ο Αμερικανός και τον ανάγκασε σε μια οδυνηρή ήττα!

Ήταν άψογος στο 1ο σερβίς, είχε φανταστικές επιστροφές και “‘έσπασε” τρεις φορές το σερβίς του Αμερικανού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 23 winners και 3 αβίαστα και ο Τζον Ίσνερ που είχε μόλις 59% στο 1ο σερβίς είχε 16 winners και 17 αβίαστα. Ο Αμερικανός μάλιστα που είναι σπεσιαλίστας στους άσους είχε 4 και ο Έλληνας 8!

Τα μπρέικ πόιντ ήταν 3/5 και 0/0.

Τσιτσιπάς τένις: Μπρέικ-σφραγίδα

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μπρέικ φτάνει στο 2-0 (χωρίς απώλεια πόντου) και με love service game θα φτάσει στο 3-0!

Ο Αμερικανός μειώνει σε 3-1 κα με νέο love service game ο Έλληνας θα πάει στο 4-1 σε 15′!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 5-2 και με love ο Τζον Ίσνερ μειώνει σε 5-3. Ο Έλληνας θα κλείσει με άσο το 1ο σετ (6-3).

Τσιτσιπάς τένις: Εμφάνιση για όσκαρ

Μπρέικ (1-0) με το καλημέρα στο 2ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και με το σερβίς του θα πάει στο 2-0. Με νέο μπρέικ θα πάει στο 3-0 και θα κρατήσει το σερβίς για το 4-0.

Νέο love service game για το 5-1 και θα φτάσει σε διπλό ματς πόιντ. Ο Ίσνερ θα το σβήσει για το 5-2 αλλά ο Τσιτσιπάς θα κλείσει το σετ στο 6-2.

Τσιτσιπάς τένις: Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments