Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αν και οι πλανήτες δεν μπορούν να προβλέψουν το τέλος του lockdown, μπορούν να μας δώσουν μια σαφή εικόνα για την ερωτική πλευρά κάθε ζωδίου για την ημέρα που έρχεται:

Κριός

Ένα ερωτικό θέμα στη σχέση σου, θα αφορά την ελευθερία έναντι της ανεξαρτησίας μέσα σ’ αυτή. Πιθανότατα γνωρίζεις τον τρόπο που η καρδιά σου σε προτρέπει προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όμως μπορεί να νιώσεις πως υπάρχει μεγάλη άνεση και σταθερότητα για να παραμείνεις εκεί που βρίσκεσαι. Αυτή θα είναι μια σύγκρουση μεταξύ μυαλού και καρδιάς. Τελικά, θα κερδίσει η καρδιά σου. Γι’ αυτό δώσε ιδιαίτερη σημασία στο μήνυμά της τώρα.

Ταύρος 

Η πορεία προς την αληθινή αγάπη σπάνια είναι ομαλή… και η δική σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανώμαλη τώρα. Αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις με το ταίρι σου αν και γνωρίζεις πώς να χειριστείς τα πράγματα για να επικρατήσει ηρεμία στο δεσμό σου. Όμως το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως όταν εκνευρίζεσαι, δεν σκέφτεσαι πριν μιλήσεις.

Δίδυμοι

Ίσως να έχεις αντιληφθεί πως κρατάς κρυμμένες μέσα σου, αρκετές σκέψεις και συναισθήματα που πολλά απ’ αυτά είναι έντονα. Έχεις την εντύπωση όμως, πως είναι καλύτερα να μην τα αποκαλύψεις. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να μιλήσεις στο ταίρι σου για ό, τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι αν το κάνεις με προσοχή κι ευαισθησία. Υποστήριξε τα λόγια σου μ’ αυτό τον τρόπο και θα δεις εκ του αποτελέσματος, πως δεν ήταν λανθασμένος.

Καρκίνος

Οι φόβοι και οι αμφιβολίες λαχταρούν για να τους δώσεις τη ζωή που χρειάζονται. Όμως όσο πιο γρήγορα τις αντιμετωπίσεις τόσο γρηγορότερα θα καταλάβεις πόσο αδύναμες ήταν. Θα βιώσεις μια παθιασμένη πρόοδο τώρα, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση. Όμως η εκτεταμένη μεταμόρφωση, πρέπει να ξεκινήσει από σένα. Το μόνο που απαιτείται είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι είναι αυτό που σε φοβίζει και σε αγχώνει.

Λέων 

Μπορεί να σε απασχολεί η πορεία της σχέσης σου και το μέλλον που μπορείς να έχεις με το άτομο που αγαπάς. Μπορεί να σου ταιριάζει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο αγαπημένος σου στο δεσμό σας….κι όλα είναι καλά κι ωραία, αν βλέπει κι αυτός πως η σχέση σας έχει μέλλον. Προς το παρόν ακολούθησε τη γραμμή του. Αν όμως αργότερα έχεις τις οποιεσδήποτε σκέψεις ή ανησυχίες πρέπει να τις εκφράζεις όταν βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην δεις την ανάγκη δημιουργίας ισορροπίας στο δεσμό σου, σαν μια μάχη εξουσίας. Οι πιθανότητες είναι ότι πως πολλά πράγματα που χρειάζονται λύσεις , δεν είχαν συζητηθεί στο παρελθόν, για χάρη της ηρεμίας και της ησυχίας σας. Γνωρίζετε και οι δύο πως πρέπει ν’ ακολουθήσετε διαφορετικές συνήθειες για να διατηρήσετε φρέσκια τη σχέση σας. Αν αυτό γίνει και για τους δυο σας η σημαντική αποστολή σας, τότε οι βελτιώσεις θα είναι ευχάριστες και ουσιαστικές!

Ζυγός 

Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες, μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στο δεσμό σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να καταλάβεις, πόσα από αυτά που νιώθεις συνδέονται με επώδυνα περιστατικά από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής. Ο εραστής σου, θα μπορούσε να συμβάλει στη γρήγορη ώθηση της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης σου. Κι αυτό θα έχει ευεργετική επίδραση στην επούλωση των συναισθηματικών σου πληγών.

Σκορπιός

Θα ανακαλύψεις πως τα συναισθήματά σου είναι πιο διάφανα από ότι πίστευες. Τώρα γνωρίζεις πόσο αποκαλυπτική είναι η έκφρασή σου. Έχεις μια φυσική ενέργεια που μπορεί να αξιοποιηθεί με εξαιρετικό τρόπο αυτή τη στιγμή κι έχει να κάνει περισσότερο με τις εκφράσεις του προσώπου σου, παρά με τα λόγια. Μπορεί επίσης να εξαλείψει τη σύγχυση του αγαπημένου σου, σχετικά με το τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Επειδή άλλα θα λέει το στόμα σου κι άλλα η καρδιά σου.

Τοξότης 

Πολλά θα φαίνονται ασταθή και μπερδεμένα στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι καμιά σου προσπάθεια δε θα βοηθήσει να διορθώσεις ό, τι συμβαίνει. Όμως αυτές είναι αρνητικές σκέψεις. Αντίθετα καλωσόρισε κάθε αναστάτωση γιατί αποδεικνύει πως κάτι βελτιώνεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να περιμένεις να δεις τι σου επιφυλάσσει το σύμπαν.

Αιγόκερως

Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάποια γενναιόδωρη χειρονομία στο ταίρι σου για να του αποδείξεις πόσα σημαίνει για σένα, φρόντισε τουλάχιστον να μην ξεφύγεις από τον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για υπερβολές. Μπορεί να πιστεύεις πως μ’ αυτό τον τρόπο θα καταλάβει το ταίρι σου πόσο τον αγαπάς, όμως δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από την γλυκιά φυσική σου προσέγγιση και την αγάπη σου.

Υδροχόος

Πολύ εύκολα θα σπρώξεις τα ερωτικά σου στο κάτω μέρος της λίστας των προτεραιοτήτων σου τώρα. Κι αυτό γιατί κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή σου, που πιστεύεις πως χρειάζεται την εστίασή σου. Ίσως επίσης να έχεις βγάλει το συμπέρασμα πως το πάθος, μπορεί να αξιοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Όσο περισσότερο το αξιοποιείς τώρα, τόσο πιο εύκολο θα δημιουργήσεις μια υγιή, και χρήσιμη ισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ιχθύες

Αν είσαι ανοιχτόμυαλη απέναντι στον έρωτα, τον ρομαντισμό και την οικειότητα τότε θα αντιληφθείς πως αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη τώρα. Κάποια σχέδια μπορεί να στραβώσουν και αυτό που νόμιζες πως ήταν σταθερό και εγγυημένο ίσως ξεπεράσει τα όρια. Όμως αυτό είναι που το κάνει συναρπαστικό! Απλά ακολούθησε το ρυθμό με ό, τι ξεδιπλώνεται τώρα. Η αλλαγή που φέρνει δεν θα μπορούσε να είναι πιο έγκαιρη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments