Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα:

Κριός

Εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία για να αλλάξεις με δημιουργικό τρόπο, την εντύπωση που έχει για σένα ο εραστής σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο αυθορμητισμός και ο τρόπος που εκφράζεσαι, συνδυάζονται υπέροχα ενισχύοντας την επιθυμία σου να τολμήσεις να είσαι διαφορετική. Μια ερωτική συγκίνηση θα δημιουργηθεί κάνοντας κάτι «σοκαριστικό» στο όνομα της αγάπης. Γι’ αυτό βάλε στην άκρη τις αναστολές σου κι άφησε το «φρικιό» μέσα σου, να αναδυθεί.

Ταύρος

Μην προσπαθείς εσκεμμένα ν’ αποφύγεις μια συζήτηση με τον εραστή σου για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου. Ίσως είναι απαραίτητο να διαχειριστείς την συγκεχυμένη συναισθηματική ενέργεια που επικρατεί για να διευκρινίσεις ή να βελτιώσεις ό,τι είναι αναγκαίο στο δεσμό σου. Γνωστοποίησε στον εραστή σου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου αλλά προσπάθησε να περιορίσεις την επιθετικότητά σου, εκούσια ή ακούσια.

Δίδυμοι

Επικρατεί μια σοβαρή ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σου. Αν οφείλεται στο γεγονός πως με τον εραστή σου δεν έχετε τελευταία ερωτικό συγχρονισμό, τότε δεν θα σου είναι δύσκολο να το κάνεις να συμβεί τώρα. Όμως η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να διατηρούνται τα πράγματα ανάλαφρα και διασκεδαστικά κι όχι έντονα ή σοβαρά. Αν κάποιος από τους δυο σας αρχίσει να ακούγεται σαν γονιός, απέτρεψε άμεσα αυτόν τον «δολοφόνο του πάθους».

Καρκίνος

Το να επιθυμείς περισσότερη ελευθερία με τον εραστή σου, δεν πρέπει να θεωρείται προνόμιο αλλά απαραίτητη προϋπόθεση. Γίνε πιο δημιουργική για να διασκεδάσεις με τον εραστή σου σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει αύξηση δαπανών, αλλά αν είναι απαραίτητο να σφίξεις το πορτοφόλι σου, μπορείς να είσαι δημιουργική και γι’ αυτό. Το γέλιο είναι δωρεάν και πολύ καλύτερο αφροδισιακό, από μια ακριβή σαμπάνια!

Λέων

Η γοητεία σου θα αναδυθεί με υπέροχο κι αβίαστο τρόπο σήμερα, τροφοδοτώντας το «εγώ» σου. Αν όμως αυτό διογκωθεί υπερβολικά, κινδυνεύεις να αναιρέσεις την καταπληκτική δουλειά που προηγήθηκε για να κάνεις τον εραστή σου να «πέσει ξερός» από τον αισθησιασμό σου. Φρόντισε να το παίξεις λιγάκι απόμακρη και μυστηριώδης. Άφησέ τον να μαντέψει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτού του είδους η «σιωπηλή μεταχείριση» είναι πολύ σέξι!

Παρθένος

Οι ρομαντικές συνθήκες της σχέσης σου θα είναι ιδανικές σήμερα, για να σε βάλουν να σκεφτείς τις περιστάσεις της ζωής σου. Αν διαπιστώσεις πως εστιάζεις περισσότερο στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις παρά στον έρωτα και το πάθος, τότε αναγνωρίζεις αυτόματα πως αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Πρόσθεσε φαντασία στις επιδιώξεις σου. Κλείσε τον κόσμο απέξω και μετέτρεψε τις παθιασμένες φαντασιώσεις σου σε κάτι πραγματικό και απτό, με το σύντροφό σου.

Ζυγός

Μια ρομαντική συζήτηση με τον εραστή σου μπορεί αρχικά να γίνει λίγο βαριά ή να ενταθεί, πριν γίνει πιο ανάλαφρη και ισορροπημένη. Όμως πρέπει να διασαφηνιστούν οι άμεσες προτεραιότητες του δεσμού σας και ό,τι σκέφτεστε ή αισθάνεστε, πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά χωρίς να ρίχνετε ευθύνες ο ένας στον άλλον. Πρέπει να συμφωνήσετε πως θα συνεργάζεστε καλύτερα από δω και μπρος, για την εδραίωση του δεσμού σας.

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη εξέτασε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις αβέβαιη αλλά μην το αφήσεις να διογκωθεί. Μπορείς να είσαι πιο προσεκτική στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης και να θέλεις μια αργή αλλά σταθερή κι αυθεντική σύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε η συναισθηματική και φυσική ικανοποίηση που απολαμβάνεις με το ταίρι σου θα είναι ένα συν στο δεσμό σου για τη δημιουργία μεγαλύτερου πάθους. Πιστεύεις πως με τον εραστή σου τα δοκιμάσατε όλα; Για εξετάστε το ξανά!

Τοξότης

Μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σου θα κάνει την εμφάνισή της «στο παρά πέντε», για να σε βοηθήσει να διαχειριστείς μια πρόκληση στα ερωτικά σου. Κάτι που στο παρελθόν σε απογοήτευε τώρα θα σε εμπνεύσει. Προσέγγισε θετικά μια μπερδεμένη κατάσταση που σε είχε αποστραγγίσει στο παρελθόν. Με τη σωστή νοοτροπία, μπορείς να την κατακτήσεις τώρα!

Αιγόκερως

Μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιον τομέα εκτός της ερωτικής σου ζωής, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανεβασμένη σου διάθεση. Ό, τι συμβαίνει τώρα, θα δώσει μια δυνατή ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς και να εστιάσεις αυτήν την αναζωογονητική, θετική ενέργεια στον εραστή σου, τότε να είσαι βέβαιη, πως η ευχάριστη ατμόσφαιρα θα είναι ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά γοητευτική και ίσως αυτή που περίμενε ο αγαπημένος σου!

Υδροχόος

Το να πιέζεσαι να δείξεις επαγγελματισμό ή παραγωγικότητα, δεν θα ενισχύσει το πάθος σου. Μπορεί να φαίνεται πως πρέπει να ανεχτείς ό,τι είναι φυσιολογικό ή να αποδεχτείς το γεγονός πως «πρώτα η δουλειά και μετά η ευχαρίστηση». Αν όμως υπάρχει η πιθανότητα να αναβάλεις κάποια κουραστικά έργα, τότε δες τι μπορείς να κάνεις για να ικανοποιήσεις την καρδιά και τη λίμπιντο σου!

Ιχθύες

Η Σελήνη θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Αλλά θα είσαι ιδιαίτερα δεκτική και στις αυθόρμητες εξελίξεις των ερωτικών σου επίσης. Είναι Σάββατο, για αυτό άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα, ντύσου, στολίσου και βγες έξω. Η ερωτική διασκέδαση σε περιμένει! Το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ η ίδια. Κάνε σήμερα ό,τι ευχαριστεί εσένα και το ταίρι σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments