Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες για σήμερα:

Κριός

Οι ρομαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, αφορούν την εξισορρόπηση της ελευθερίας με τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις μέσα στο δεσμό. Έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις το έδαφος που προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες και μπορείς να το δοκιμάσεις στην πράξη! Μπορείς όμως να το κάνεις με το ρυθμό που σου ταιριάζει. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθεις πως οτιδήποτε λες στον εραστή σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει να παρερμηνεύεται ή να είναι ακούσια βλαβερό. Όμως η καρδιά σου, ξέρει πως δεν λες παρά την αλήθεια και ξέρεις πως κάνεις το σωστό. Απλώς καθοδηγηθείσαι από τις αρχικές αντιδράσεις του εραστή σου, για να μετρήσεις πόσα πρέπει να αποκαλύψεις με μια κίνηση.

Δίδυμοι

Τα ερωτικά σου θέματα της θα είναι ευμετάβλητα και θα σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Αν αισθάνεσαι πως επικρατεί αρνητική ατμόσφαιρα, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς θετικά. Ο εραστής σου ή το πιθανό σου ταίρι μπορεί να περιμένει πως θα αντιδράσεις σκληρά ή αρνητικά σε συγκεκριμένες και απροσδόκητες αλλαγές. Μπορείς όμως, πάντα να τον εκπλήξεις!

Καρκίνος

Η γνώση του τι είναι λογικό και τι παράλογο σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλλεις για τη σχέση σου, είναι σημαντική τώρα. Αν φαίνεται πως προσφέρεις συνεχώς μόνο εσύ, τότε το ταίρι σου θα είναι αρκετά χαρούμενο αν συνεχίσεις να το κάνεις. Πάψε ν’ αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για τον σύντροφό σου αλλά τι μπορεί να κάνει αυτός για σένα!

Λέων

Θα προκύψουν πολλές ευθύνες σε περισσότερες από μία περιοχές του κόσμου σου. Επομένως ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τον πολύ περιορισμένο χρόνο που διαθέτεις στους άλλους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα στον εραστή σου. Μην αγχώνεσαι προσπαθώντας να τα καταφέρεις όλα. Η φωνή της καρδιάς σου, σύντομα σου θα υπαγορεύσει πού μπορείς να διαθέσεις περισσότερο από το χρόνο σου. Κάποιες συνήθειες μπορεί να είναι δύσκολο να κοπούν αλλά μπορείς να το κάνεις.

Παρθένος

Πήγαινε με το ρεύμα. Άνοιξε το μυαλό σου για να κατανοήσεις πως ακόμα και τα πιο προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα μπορεί να μην λειτουργήσουν. Θα διαπιστώσεις πως μπορείς να κερδίσεις άφθονο ελεύθερο χρόνο αν κάνεις κάποιες αλλαγές. Σκέψου πως με αυτό τον τρόπο, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς περισσότερο στα ερωτικά σου ή στο σύντροφό σου ειδικότερα. Αξιοποίησε όσο μπορείς τις αλλαγές αυτές, γιατί μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμους περισπασμούς.

Ζυγός

Δεν έχεις αντιληφθείς πόσο ανησυχείς, για τα ερωτικά σου. Μπορεί επίσης να έχεις μια μεγάλη λίστα με βολικές δικαιολογίες για να μην κάνεις ένα συγκεκριμένο βήμα. Μπορεί να σκέφτεσαι πως ο φόβος της οικειότητας ή η προσπάθεια να μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αντί να πιστεύεις με σιγουριά πως γνωρίζεις ήδη τις απαντήσεις, ρώτα το ταίρι σου για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.

Σκορπιός

Θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το πάθος στο δεσμό σου σήμερα και θα θελήσεις να διοχετεύσεις όλη αυτή τη συναισθηματικά ενέργεια, σε σωματική δραστηριότητα. Δώσε όμως την ευκαιρία στον αγαπημένο σου, να συμφωνήσει. Βεβαιώσου ότι καταλαβαίνει τα παθιασμένα βάθη στα οποία μπορείτε να βυθιστείτε. Υπάρχουν φορές, που τέτοιου είδους περιοχές, δεν είναι για τους λιγόψυχους. Μια τέτοια στιγμή, είναι τώρα.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχουν πολλά που θέλεις να πεις ή πιθανώς να αποκαλύψεις στον εραστή σου σήμερα. Όμως θα θελήσεις να βεβαιωθείς πως αυτό που θα πεις θα είναι αυθεντικό και δεν θ’ ακουστεί σαν να το έκανες πρόβα. Αυτό σου αφήνει περιθώριο να κάνεις την καλύτερη επιλογή, για να μπορείς κάθε φορά να αποκαλύπτεις τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου!

Αιγόκερως

Προσπαθώντας να καταλάβεις καλύτερα τις ερωτικές σου περιστάσεις σημαίνει πως ρισκάρεις για να το κάνεις μόνο με το σωστό τρόπο. Όμως το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να είναι η πίστη σου, πως το κάνεις 100% σωστά! Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρη ή θέλεις να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό τότε πρέπει να κάνεις κάποιες σημαντικές ερωτήσεις στο σύντροφό σου. Είναι ώρα να εξαφανίσεις κάθε εικασία.

Υδροχόος

Ίσως να έχεις μια ασυνήθιστη ή πιθανώς παράξενη προοπτική για το ρομαντικό σου μέλλον ή τη σχέση σου. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος, με αυτό. Όμως μην απογοητευτείς αν ο εραστής ή ο πιθανός αγαπημένος σου, σε κοιτάζει σαν να έχεις δύο κεφάλια όταν δηλώνεις αυτά που θέλεις ν’ απολαύσεις ή να βιώσεις. Πρέπει να καταλάβεις, πως αυτό που για σένα είναι «παράδεισος» ίσως είναι εντελώς παράλογο για τον εραστή σου.

Ιχθύες

Η αγάπη, ο ειδύλλιο και η καυτή οικειότητα είναι πάντα πιο απολαυστικές όταν εμπλέκονται σ’ αυτές αρκετές φαντασιώσεις. Αν όμως το μυαλό σου τρέχει συνεχώς στον κόσμο της φαντασίας, τότε χάνεις τη μαγεία που συμβαίνει στην πραγματικότητα! Ορισμένες φαντασιώσεις πρέπει να μετατραπούν σε κάτι πραγματικό κι ο εραστής σου μπορεί να ενθουσιαστεί, αν του αποκαλύψεις μερικές από αυτές τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments