Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες:

Κριός

Θα είσαι ιδανική, για να προσφέρεις ερωτικές συμβουλές σε ένα συγκεκριμένο άτομο σήμερα. Αυτό που έχεις βιώσει η ίδια στα ερωτικά σου, σε έχει διδάξει πολλά. Για αυτό θα προσφέρεις τη σοφία που απέκτησες από τις εμπειρίες σου. Όχι μόνο θέλεις το καλύτερο για κάποιο άτομο που είναι κοντά σου, αλλά θα του παρέχεις πληροφορίες με βάση την εμπειρία σου κι όχι κάνοντας υποθέσεις ή αναλύοντας τις δυνατότητες.

Ταύρος 

Σήμερα είναι μια μέρα, που τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει ομαλά στα ερωτικά σου. Όμως η απογοήτευση και η παραίτηση, δεν είναι απάντηση. Ανέτρεξε στο παρελθόν και δες τι είναι αυτό που έχει για σένα σημασία. Ίσως αντιληφθείς πως ωθείς τις εξελίξεις που θέλουν το δικό τους χρόνο για να εκδηλωθούν. Αυτή η ανακάλυψη θα σε ηρεμήσει.

Δίδυμοι

Γνωρίζεις τι είναι σημαντικό τόσο για σένα όσο και για το ταίρι σου, αυτήν τη στιγμή. Για αυτό προγραμμάτισε το χρόνο σου, κάνοντάς το, άμεση προτεραιότητα. Αυτό το σημαντικό ζήτημα θα δώσει και στους δύο την ευκαιρία να εστιάσετε από κοινού στην αντιμετώπισή του και θα διευρύνει ή θα ανοίξει τις γραμμές επικοινωνίας σας. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αντιμετωπίσατε ένα άλυτο θέμα στη σχέση σας, τώρα θα το κάνετε μαζί.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εμπιστευθείς την ικανότητά σου να μεταφέρεις ό,τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Θα ανακαλύψεις επίσης, πως τα λόγια σου έχουν παραπάνω συναίσθημα από το συνηθισμένο. Ακόμα κι αν το πάθος δεν είναι το στυλ σου, μπορεί να ανακαλύψεις ότι τουλάχιστον μία ανταλλαγή, γίνεται πιο βαθιά και πιο παθιασμένη. Αυτό θα είναι ενθαρρυντικό, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Λέων 

Αν ένιωθες τελευταία πως βρισκόσουν στο έλεος συγκεκριμένων εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή, τώρα έχεις την ευκαιρία ν’ αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρη για την κατεύθυνση και τον ρυθμό ορισμένων εξελίξεων που προχωρούν και ξεδιπλώνονται. Δες πώς μπορεί αυτό, να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετη και πιο ενεργητική με άλλους τρόπους!

Παρθένος

Μια νέα εποχή ξεκινά στην ερωτική σου ζωή, με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μόνο φρόντισε να μην το δεις σαν δοκιμασία. Η απελευθέρωση ξεπερασμένων στάσεων και πεποιθήσεων στα ερωτικά σου, θα είναι επίσης ένα ουσιαστικό βήμα. Ένα νέο επίπεδο παθιασμένου δυναμικού περιμένει να σε χαιρετήσει. Το μόνο που χρειάζεται από σένα, είναι προθυμία και πολύ ανοιχτό μυαλό.

Ζυγός

Είτε συγκρίνεις την ερωτική σου ζωή είτε τις περιστάσεις στο δεσμό σου μ’ αυτές των άλλων, φρόντισε να εστιάσεις καλύτερα στις ανάγκες σου κι όχι σ’ αυτό που κάνουν οι άλλοι. Οποιεσδήποτε συγκρίσεις μπορεί να σε μπερδέψουν και να σου αφαιρέσουν τα κίνητρα και την έμπνευση για να εξελίξεις τη σχέση σου. Για να κατανοήσεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις στο όνομα της αγάπης κοίτα μέσα σου με ειλικρίνεια και μην κάνεις τίποτα περισσότερο τώρα.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσεις μερικές βαθιές αλλαγές στα ερωτικά σου. Μία από αυτές αναφέρεται σε θέματα εμπιστοσύνης και θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη ετοιμότητα για να είσαι ειλικρινής και διάφανη. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να αφήσεις τις επιφυλάξεις σου και να αποκαλύψεις τον πραγματικό του εαυτό. Η μυστικοπάθεια μπορεί να είναι προκλητική μα το άνοιγμα του εαυτού σου, κερδίζει σέξι πόντους!

Τοξότης 

Πρέπει να γνωρίζεις πώς να εκφράσεις την αλήθεια στον αγαπημένο σου, επειδή ο τρόπος σου, μπορεί να τον στενοχωρήσει. Γι’ αυτό φρόντισε να φιλτράρεις προσεκτικά τα λόγια σου. Το να λες αυτά που σκέφτεσαι είναι σωστό και αποδεκτό μα η απρόσεκτη και ωμή ειλικρίνεια, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν είσαι αποφασισμένη να μιλήσεις με ωμότητα σήμερα, τότε φρόντισε ν’ αφήσεις αυτή τη συζήτηση, για άλλη φορά.

Αιγόκερως

Η καρδιά σου θα ήθελε να την ακούσεις σήμερα. Όμως αυτά που λέει το μυαλό σου είναι πιο σημαντικά. Η λογική μπορεί να είναι ο σύμμαχός σου για την αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων που αντιμετωπίζεις στο δεσμό σου. Μπορεί η καρδιά σου να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις με πάθος την αλήθεια σου! Ωστόσο το κεφάλι σου, μπορεί να σου υποδείξει την κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Υδροχόος

Αν αισθάνεσαι πως μια θετική ατμόσφαιρα διαπερνά την ερωτική σου ζωή, αυτό θα σε εμπνεύσει να κάνεις ένα έγκαιρο και θετικό βήμα. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις πως αυτό που ήταν στην κορυφή της λίστας των παθιασμένων προτεραιοτήτων σου, αντικαθίσταται με μια νέα βασική λίστα. Αν χρειάζεσαι καθησυχαστικές αποδείξεις πως η θετική στάση δημιουργεί περισσότερη θετικότητα, τότε τα επερχόμενα ερωτικά γεγονότα θα σου την προσφέρουν!

Ιχθύες

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στις οποίες μπορείς να έχεις πρόσβαση, αρκεί να είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλη για να τις αποδεχτείς. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως οι ρομαντικές σου περιστάσεις δεν χρειάζονται απολογισμό ή έλεγχο πραγματικότητας, θα επωφεληθείς από τις παθιασμένες δυνατότητες που περιμένουν να εξερευνηθούν. Άφησέ τες να τροφοδοτήσουν τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Οποιαδήποτε ιδέα για να εξελιχθεί η αγάπη και η οικειότητα, είναι πάντα καλή ιδέα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments