Lifestyle

Emily Ratajkowski: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της

Emily Ratajkowski: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της
Emily Ratajkowski: Ο φωτογραφικός την αποθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε χαλαρές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο τους.

Η Emily Ratajkowski, το μοντέλο που πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έσφιξε στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, πλέον απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media όχι μόνο για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της αλλά και για το γεγονός ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Emily Ratajkowski: Σε χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά της

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες παρακάτω, την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η όμορφη Emily Ratajkowski, μετά από δύο εβδομάδες σχεδόν από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Sylvester Apollo Bear. Κάνοντας μια πολύ casual εμφάνιση, επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι, μαύρο τοπ, blazer και λευκά sneakers. Και προφανώς δεν ξέχασε να φορέσει και την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

Ο φωτογραφικός την αποθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε χαλαρές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Sebastian Bear – McClard, τον νεογέννητο γιο τους, που τον αποκαλούν Sly, αλλά και τον σκύλο τους, Colombo.

Emily Ratajkowski Instagram Emily Ratajkowski Instagram Emily Ratajkowski Instagram

Emily Ratajkowski: Η ζωή της μέχρι σήμερα

Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Zack Efron. Emily Ratajkowski

Η καριέρα της ως μοντέλο, ξεκίνησε το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ford Models. Την ίδια χρονιά, έγινε μοντέλο για τις διαφημίσεις των εταιριών Nordstrom και Kohl’s. Τις τάξεις του γυμνασίου, τις παρακολούθησε στην San DIEGUITO Academy του Σαν Ντιέγκο, ενώ ταυτόχρονα ενεργούσε και ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Το 2006, σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε οντισιόν για τη συμμετοχή της σε σειρές της Disney, αλλά τελικά εμφανίστηκε ως Tasha, σε δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς του Nickelodeon, iCarly (2009 – 2010).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments