Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση
Μαρίνα Πατούλη: Η ίδια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην οποία, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, είναι εμφανώς καταβεβλημένη.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες.

Η Μαρίνα Πατούλη, με σπασμένη φωνή τόνισε πως δεν ξέρει καν που μένει ο πρώην σύζυγος της και πως οι προσπάθειες που κάνει να επικοινωνήσει μαζί του πέφτουν στο κενό. Από τη μεριά του, ο Γιώργος Πατούλης  έστειλε εξώδικο στην Μαρίνα Πατούλη ενώ χθες δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι περισσότερο και μέλημα του, σύμφωνα με δήλωση του, είναι να προστατεύσει το παιδί του. Η άλλοτε υπέρλαμπρη Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην οποία, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, είναι εμφανώς καταβεβλημένη.

Μαρίνα Πατούλη: Έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μαζί με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης. Παράλληλα θα διεξήχθη και εκδήλωση, μέσω #livestreaming, κατά τη διάρκεια της οποίας Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μετάφεραν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, η κ. Πατούλη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21.

Μαρίνα Πατούλη

Η ανάρτησή της στα Social Media

«Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους» είχε αναφέρει μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη σε δημοσίευσή της στα social media πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments