Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έχει εντυπωσιακές αναλογίες

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έχει εντυπωσιακές αναλογίες
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Εδώ και καιρό απασχολεί πολύ με τις σέξι πόζες που παίρνει και τρελαίνει το κοινό της στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η σέξι ξανθιά κοπέλα που την γνωρίσαμε πιο πολύ μέσα από το My Style Rocks. Έχει τέλειες αναλογίες και με το ταπεραμέντο της ξέρει πως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Εδώ και ένα χρόνο απασχολεί ακόμα με είτε με την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο είτε με τις σέξι πόζες που παίρνει και τρελαίνει το κοινό της στο Instagram.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποια είναι η ξανθιά καλλονή

Εκτός από ομορφιά ωστόσο διαθέτει και δύναμη καθώς όπως έχει πει η ίδια έχει περάσει και πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωή της. Η όμορφη Ευρυδίκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό Λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Στα 18 της χρόνια έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς ”Playmate”. Εκείνη την περίοδο, ο χώρος του modelling ένιωθε ότι δεν της ταίριαζε και έτσι αποφάσισε να τον εγκαταλείψει. Μάλιστα, όπως έχει πει, το διάστημα εκείνο, πήρε την απόφαση να ανοίξει την δική της επιχείρηση, ένα μπαρμπέρικο ,το οποίο έκλεισε αργότερα. Μία δεκαετία, μετά πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Το εντυπωσιακό κορίτσι, το οποίο, κάποτε βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και ήταν υποψήφια στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate έκανε όνειρα, να λάμψει στις πασαρέλες, ωστόσο από τη μια στιγμή στην άλλη είδε τη ζωή της να αλλάζει. Ήταν 27 χρονών όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν αισθανόμουν καλά τον τελευταίο καιρό. Ήμουν σαν το αυτοκίνητο που δεν είχε βενζίνη. Παρουσιάζονταν πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματός μου, είχα φαγούρα στο δέρμα, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, κουραζόμουν εύκολα, είχα χάσει πολλά κιλά» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφερόμενη στα αποτελέσματα της βιοψίας είχε πει: «Είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin».

Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας, ακολούθησε μια σειρά από ακτινοβολίες. Έδωσε μία θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να σταθεί, όρθια, με τις θεραπείες, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου, μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχοντας αφήσει πίσω της, τις δύσκολες μέρες της νοσηλείας ,υγιής πλέον, παρέδωσε, αρκετές φορές, μηνύματα θάρρους, αισιοδοξίας και ελπίδας. «Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μια μάχη που πρέπει να δίνουμε μέχρι τέλους» έχει πει σε συνέντευξή της. Μάλιστα η ίδια είχε αναφέρει στο εισαγωγικό βίντεο της παρουσίασης της για το My style Rocks ότι όταν κάποιος έχει ζήσει, τέτοιες καταστάσεις στη ζωή του, το παιχνίδι θα είναι κάτι εύκολο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments