Αθλητισμός

Λάτσιο: 19χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε σε τροχαίο

Λάτσιο: 19χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε σε τροχαίο
Λάτσιο: Ο 19χρονος πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Ρώμη.

Θλίψη προκαλεί η είδηση για νεκρό 19χρονο ποδοσφαιριστή στη Λάτσιο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για ένα δυσάρεστο γεγονός και αφορά σε έναν νεαρό αθλητή, ενώ απώλειες νέων ποδοσφαιριστών έχουν σημειωθεί και στην Ελλάδα, όπως με τον Ανδρέα Βαρέλη και με έναν 15χρονο που έφυγε από τη ζωή την ώρα της προπόνησης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πέθανε, είναι ο Ντανιέλε Γκουερίνι ο οποίος αγωνιζόταν στην Primavera της Λάτσιο, με τα εν λόγω νέα που έρχονται από τη Ρώμη, να βυθίζουν την πόλη και το ιταλικό ποδόσφαιρο στο πένθος. Ο 19χρονος Ντανιέλε λοιπόν, που έπαιζε στην Primavera της Λάτσιο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα στην ιταλική πρωτεύουσα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο μάρκας Mercedes. Λάτσιο Λάτσιο

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 19χρονος ποδοσφαιριστής να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ οι άλλοι δύο συνεπιβάτες του τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο Ντανιέλε Γκουερίνι ήταν διεθνής με την Κ15-16 της Ιταλίας, ενώ είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των ΣΠΑΛ, Φιορεντίνα και Τορίνο. «Όντας σοκαρισμένοι από τον πόνο, ο πρόεδρος, οι άνδρες και οι γυναίκες της Λάτσιο είμαστε δίπλα στην οικογένεια του νεαρού, Γκουερίνι», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθεί η ανάρτηση από τη Λάτσιο:

Λάτσιο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments