Αθλητισμός

Λιβάγια: Ετοιμάζεται η επιστροφή του στη Super League

Λιβάγια: Ετοιμάζεται η επιστροφή του στη Super League
Λιβάγια: Από ότι φαίνεται ετοιμάζεται σε λίγο καιρό η επιστροφή του Κροάτη παίκτη στην Ελλάδα και μάλιστα σε ελληνικό λιμάνι.

Ο Μάρκο Λιβάγια πριν από περίπου δύο μήνες αποχώρησε από την ΑΕΚ, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Σπλιτ με το συμβόλαιο του να λήγει σε τρεις μήνες. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ πρόκειται να επιστρέψει στην Super League. Μάλιστα υπάρχουν φήμες πως ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι.

Η επαγγελματική καριέρα του Μάρκο Λιβάγια

Ο Λιβάγια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ίντερ Μιλάνου, χωρίς όμως να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Τον Ιανουάριο του 2013, η Αταλάντα αγόρασε τα μισά δικαιώματά του από την Τσεζένα. Όμως, υπήρξαν πολλά ζητήματα πειθαρχίας. Το Μάιο του 2014, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρουμπίν Καζάν. Τον Αύγουστο του 2015 επέστρεψε στην Ιταλία με δανεισμό του στην Έμπολι. Τον Ιούλιο του 2016, υπογράφει μέχρι το 2020 στην ισπανική ομάδα, Λας Πάλμας.

Τον Ιούλιο του 2017 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας την σεζόν 2017-18 με την φανέλα της ΑΕΚ. Τον Μάιο του 2018 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια μέχρι το 2021. Τελικά δεν παρέμεινε στην Ένωση, καθώς δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της επέκτασης του συμβολαίου του.

Η εξήγηση του Λιβάγια για τη μη ανανέωση με την ΑΕΚ

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Μάρκο Λιβάγια εξηγούσε γιατί είχε πει «όχι» στην πρόταση της Ένωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Κροάτης είχε γράψει: «Μετά από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιον.

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή ζωής, που πήρα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και είναι μόνο για τη ζωή μου.

Έχω φορέσει περήφανα τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, που το έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία στιγμή, τον τελευταίου αγώνα.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι οικονομικοί λόγοι, αλλά για την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το ανακοινώσω με καθαρό και διαφανή τρόπο, για τον μεγάλο σεβασμό που έχω προς το Club, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments