Lifestyle

Πωλίνα Τριγωνίδου: H σέξι αθλήτρια του βόλεϊ

Πωλίνα Τριγωνίδου: H σέξι αθλήτρια του βόλεϊ
Πωλίνα Τριγωνίδου: Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, λόγω της ενασχόλησής της επαγγελματικά με το βόλεϊ, διαθέτει ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, «Survival», αλλά ενδεχομένως λίγοι θα την θυμούνται σε αυτό, αφού – εδώ που τα λέμε – δεν πολύ θυμούνται ούτε το ίδιο το παιχνίδι. Ωστόσο, αν κάνεις μία επίσκεψη στο λογαριασμό της στο Instagram και δεις τις φωτογραφίες της, δύσκολα θα την ξεχάσεις.

Η Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία είναι αθλήτρια του βόλεϊ, ενώ στο πλούσιο βιογραφικό της έχει να προσθέσει και τις ιδιότητες της ραδιοφωνικής παραγωγού, αλλά και παρουσιάστριας/πανελίστριας. Πριν τον Ηρακλή Κηφισιάς, η βολεϊμπολίστρια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Στο βιογραφικό της μπορεί κανείς να βρει ότι έχει παρουσιάσει εκπομπές σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης από όπου κατάγεται, όπως στο Radio North 98.0 και στο Libero FM 107.4 Sport Radio.  Πωλίνα Τριγωνίδου

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, λόγω της ενασχόλησής της επαγγελματικά με το βόλεϊ, διαθέτει ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί, το οποίο στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, αναδεικνύει μέσα από τα σέξι μαγιό. Και τα likes «πέφτουν» βροχή κάτω από τις αναρτήσεις της.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε διαψεύσει ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη, κάτι που ακουγόταν πολύ έντονα για μια περίοδο.  Στο Instagram έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers, τους οποίους δεν ξεχνάει να ενημερώνει για τα ενδιαφέροντά της, ενώ ανεβάζει και φωτογραφίες που έχουν εκατοντάδες σχόλια.

 Πωλίνα Τριγωνίδου

Αναμφισβήτητα, πρόκειται από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες που έχουμε δει ποτέ σε reality. Η Πωλίνα Τριγωνίδου τράβηξε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού, από την πρώτη ημέρα του Survival Secret. Η παίκτρια των διασήμων, με τις απίστευτες… καμπύλες, είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Κέντρο Διερχομένων» του Κωνσταντίνου Κουφού.

Το τραγούδι αυτό έγινε hit και παιζόταν παντού το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι όμως πώς και το βίντεο κλιπ είναι… φωτιά, αφού όπως θα δείτε η εκρηκτική Πωλίνα διαθέτει τρομερές καμπύλες και μας κάνει να το βλέπουμε ξανά και ξανά!

Πωλίνα Τριγωνίδου: Δείτε την σε βίντεο κλιπ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments