Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/03/21]
Ζώδια σήμερα: Για μερικά ζώδια υπάρχουν εκπλήξεις ενώ για άλλα τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου:

Κριός

Κάτι που ήταν σταθερό και προβλέψιμο στην ερωτική σου ζωή θα νιώσεις ξαφνικά πως έγινε ασταθές ή αβέβαιο. Μην κάνεις σκέψεις… όπως να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα πράγματα με δραστικές κινήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις τι έχει αλλάξει και να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά στα ερωτικά σου. Η εμπιστοσύνη και η αισιοδοξία σου, θα επιστρέψουν σύντομα.

Ταύρος

Για να έχεις τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων, στο ζώδιό σου σημαίνει ότι θα πρέπει να πορευτείς με τις αλλαγές που συμβαίνουν και να μην αντισταθείς σ’ αυτές. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για τα ερωτικά σου τώρα. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου εξελίσσονται και σε ενθαρρύνουν να υιοθετήσεις νέες και διαφορετικές προοπτικές. Μην ανησυχείς για τη σύγχυση που τις συνοδεύει!

Δίδυμοι

Θα ανατρέξεις στο παρελθόν επιζητώντας να δεις πώς αυτό που φαινόταν συγκεχυμένο ή οδυνηρό στα ερωτικά σου, τώρα φαίνεται πως έχει γίνει διαχειρίσιμο ή προβλέψιμο. Η αποδοχή του τρόπου με τον οποίο μια αλλαγή στάσης και προσπάθειας δημιούργησε σταθερότητα, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις νέες προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σου, με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εξακολούθησε να θυμάσαι πώς είχε «λειτουργήσει» αυτό που είχες κάνει τότε γιατί θα λειτουργήσει ξανά.

Καρκίνος

Θα μπερδευτείς σήμερα αν ανακαλύψεις πως έκανες λάθος υπολογισμούς για μια σχέση του παρελθόντος. Σίγουρα έχεις προχωρήσει από το πότε, αλλά κάποιος με τον οποίο είχες τότε δεσμό, δεν το έκανε. Το μυαλό σου μπορεί να σκεφτεί πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά η καρδιά σου θα σε ωθήσει να βάλεις φρένο. Να είσαι προσεκτική γιατί σε καθυστερεί για κάποιο λόγο τώρα.

Λέων

Αν υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, τότε δεν υπάρχει λόγος γιατί αυτή η θετικότητα να μην σε ωθήσει να κάνεις πρόοδο και στα ερωτικά σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση θα δεις τις αγαπημένες σου φαντασιώσεις, με πιο θετικό φως. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσεις τουλάχιστον μία από αυτές. Άφησε τη θετικότητα να γίνει το καύσιμο που χρειάζεσαι.

Παρθένος

Παίζοντας το ρόλο που χρειάζεται για να διατηρήσεις την ειρήνη και την ηρεμία στη σχέση σου, σημαίνει πως ο πραγματικός εαυτός σου, δεν έχει την ευκαιρία να λάμψει. Αυτό μπορεί να κάνει τον εραστή σου να νιώσει πιο άνετα, αλλά σίγουρα δεν λειτουργεί προς όφελός σου. Είναι πιο υγιές να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου, παρά να παίζεις κάποιο ρόλο για να κρατάς ισορροπίες στη σχέση σου.

Ζυγός

Αποκαλύψεις και ιδέες μπορεί να προκύψουν από το υποσυνείδητό σου καθώς η Σελήνη στοχεύει στη μυστική σκέψη και την απόσπαση. Αυτό που φτάνει μπορεί να αποκαλύψει τι είναι λιγότερο προφανές ή κρυφό στη σχέση σου. Ίσως πιστεύεις πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να κάνεις για να προχωρήσεις στη παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς. Όμως θα ανακαλύψεις τι έχεις παραβλέψει ή από πού πρέπει να ξεκινήσουν ορισμένες βελτιώσεις στη στάση σου.

Σκορπιός

Αυτό που έρχεται στο φως θα είναι μια έκπληξη που θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά για την ερωτική σου ζωή. Μην επικεντρωθείς όμως, σ’ αυτό που μπορεί να φαίνεται αμήχανο ή άβολο. Αντιθέτως εστίασε στο γεγονός, πως γνωρίζεις περισσότερα τώραnαπό ό, τι στο παρελθόν. Ανεξάρτητα από το απροσδόκητο, πρόκειται να οπλιστείς με την αλήθεια. Άκουσε και απορρόφησε όσα μπορείς.

Τοξότης

Κάτι μπορεί να μπει με ακρίβεια στη θέση του, από την προσπάθεια που κάνεις στα ερωτικά σου τώρα. Κάνεις το σωστό γι’ αυτό μην σταματάς. Ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται περισσότερη τόλμη στο όνομα της αγάπης, από το να ακολουθήσεις κάτι ήδη δοκιμασμένο, μπορεί να φέρει πιο ευχάριστα και εκπληκτικά αποτελέσματα. Και δεν θα ξέρεις ποτέ… αν δεν δοκιμάσεις!

Αιγόκερως

Ο εραστής σου πιθανότατα δεν περιμένει να είσαι τολμηρή ή διαφορετική στη σχέση σας. Επομένως, αν αποφασίσεις ξαφνικά να γίνεις…τότε δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για την έκπληξη που θα νιώσει ή να σκεφτείς πως οι αντιδράσεις του είναι ανειλικρινείς. Αυτή η ανισορροπία σχετικά με την επιφυλακτικότητα στο δεσμό σου…θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα τώρα.

Υδροχόος

Για να προχωρήσεις μπροστά ή για να προοδεύσεις την ερωτική σου ζωή, πρέπει ν’ αφήσεις πίσω σου κάποιες συναισθηματικές αποσκευές. Παρά την θετικότητα που μπορεί να αισθάνεσαι, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπορέσεις να ξεκόψεις εύκολα τη σύνδεση με το παρελθόν. Πρέπει όμως να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι και χρειάζεσαι λιγότερο βάρος για να προχωρήσεις.

Ιχθύες

Αν ένα συγκεκριμένο θέμα σε ενοχλεί, μην το κρύψεις κάτω από το χαλί…γιατί δεν βοηθά κανέναν! Ειδικά εσένα. Μην πιστέψεις πως πρέπει να φορέσεις ένα προσωπείο και να αγνοήσεις εντελώς το θέμα. Το χρωστάς στον εαυτό σου αλλά και στο ταίρι σου να μιλήσεις και ν’ αποκαλύψεις την πηγή της σύγχυσης και της αγωνίας σου. Πες ό,τι έχεις να πεις και ξεκαθάρισε την ατμόσφαιρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments