Αθλητισμός

Γεωργία Ισπανία 1-0: Σοκ στον όμιλο της Εθνικής

Γεωργία Ισπανία 1-0: Σοκ στον όμιλο της Εθνικής
Γεωργία Ισπανία 1-0: Στο ημίχρονο η Γεωργία προηγείται της Ισπανίας με γκολ του Κβαρατσκέλια.

Πανικός στον όμιλο της Εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Αυτή την ώρα στην Τιφλίδα, η Γεωργία με γκολ του Κβαρατσκέλια στο 44ο λεπτό προηγείται με 1-0 της Ισπανίας και βάζει φωτιά στην μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς διεξάγεται παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες και το γήπεδο στη Γεωργία είναι γεμάτο.

Δείτε το γκολ:

 

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας κόντρα στην Ισπανία πήρε την Πέμπτη (25/3) έναν πολύτιμο βαθμό.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Μοράτα για τους Ισπανούς, αλλά η Εθνική ισοφάρισε με τον Μπακασέτα από τη βούλα του πέναλτι. Θυμίζουμε ότι ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ είχε δηλώσει από τη συνέντευξη Τύπου ότι η Εθνική ομάδα δεν θα φοβηθεί το ματς και ότι πάει για αποτέλεσμα, ενώ αιφνιδίασε με την ενδεκάδα που κατέβασε.

Στο γκολ των Ισπανών στο 33′ ο Κόκε έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Μοράτα, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Μπακάκη, κοντρόλαρε με το στήθος και προτού σκάσει η μπάλα κάτω νίκησε με το αριστερό τον Βλαχοδήμο για το 1-0. Άργησε να βγει ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα.

Η Εθνική ισοφάρισε στο 57′. Ο Ινίγο Μαρτίνεθ βρήκε τον Μασούρα στο πόδι σε προσπάθειά του να διώξει, τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τους Ισπανούς να διαμαρτύρονται. Ο Ισπανός άσος πήρε και κίτρινη διότι σήκωσε επικίνδυνα το πόδι του. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπακασέτας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στον ουρανό του τέρματος του Σιμόν, σημαδεύοντας το κέντρο της εστίας και ισοφάρισε σε 1-1 για την Ελλάδα.

Η βαθμολογία του Ομίλου μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

1. Σουηδία 3 (1-0)

2. Ελλάδα 1 (1-1)

3. Ισπανία 1 (1-1)

4. Γεωργία 0 (0-1)

5. Κόσοβο 0 (0-0)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments