Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/03/21]
Ζώδια σήμερα: H Πανσέληνος που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις θα δώσει περισσότερη ώθηση στο συναίσθημα, αυτό το διάστημα.

Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να είναι το βασικό καύσιμο για την εξέλιξη των ερωτικών σήμερα για μερικά ζώδια ενώ άλλα επηρεάζονται πιο πολύ από την Πανσέληνο:

Κριός

H Πανσέληνος που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις θα δώσει περισσότερη ώθηση στο συναίσθημα, αυτό το διάστημα. Θα νιώσεις πως ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο. Η θετικότητα που επικρατεί υποστηρίζει την πρόοδο. Άφησε αυτό το σεληνιακό γεγονός να σε φέρει πιο κοντά στα παθιασμένα σου όνειρα. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ώθηση, τώρα την έχεις!

Ταύρος 

Εμπιστέψου ότι μια αίσθηση αισιοδοξίας που νιώθεις για το μέλλον της σχέσης σου, σίγουρα δεν είναι αδικαιολόγητη τώρα. Θα επισημάνει με ποιο τρόπο οι αρνητικές σκέψεις και οι ανασφάλειες, σε έχουν κρατήσει πίσω για πολύ καιρό. Οι φόβοι που παρεμποδίζουν το πάθος απομακρύνονται ο ένας μετά τον άλλον. Κάνοντας ένα τολμηρό βήμα προς μια νέα κατεύθυνση θα σου φανεί πολύ συναρπαστικό.

Δίδυμοι

Μην απορρίπτεις τα έντονα συναισθήματα αυτό το διάστημα, επειδή πιθανότατα προκύπτουν για κάποιο σημαντικό λόγο. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σ’ αυτά και η καταστολή τους δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα ούτε το ταίρι σου. Όσο περισσότερο κρατάς κρυφά αυτά που νιώθεις, τόσο περισσότερο θα παρερμηνεύσεις το ισχυρό μήνυμα που η καρδιά σου, σε προτρέπει να ακούσεις τώρα.

Καρκίνος

Οι πρόσφατες εξελίξεις, σε έκαναν να νιώσεις λιγότερη σιγουριά κι αισιοδοξία για την πρόοδο στα ερωτικά σου. Όμως η σημερινή Πανσέληνος ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή και δημιουργεί θεμέλια που θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητά σου. Μόλις ανακαλύψεις τι πρέπει να κάνεις, θα δράσεις αμέσως χωρίς δισταγμό.

Λέων 

Έχεις αρκετό πάθος στη διάθεσή σου και η ερωτικές απολαύσεις, θα είναι στην κορυφή της λίστας σου. Η δημιουργία ή ενίσχυση της ερωτικής σου σχέσης, θα είναι ευκολότερη αν υπάρχει γέλιο κι ανάλαφρη διάθεση. Ξέχασε ό,τι δεν είχε «δουλέψει» στο παρελθόν, τώρα αντιμετωπίζεις νέες και πιο εμπνευσμένες συνθήκες. Η εξάλειψη της περιττής σοβαρότητας, είναι απαραίτητη.

Παρθένος

Η Πανσέληνος θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου ακόμα κι αν οι περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής, γίνουν λίγο πιο συναισθηματικές. Το να αισθάνεσαι όμως σιγουριά μπορεί να σημαίνει πως δεν προσπαθείς να επιταχύνεις τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Αν δώσεις το χρόνο που χρειάζονται οι εξελίξεις για να ολοκληρωθούν, θα έχεις μεγαλύτερα οφέλη. Φρόντισε αυτός να είναι ο στόχος σου!

Ζυγός 

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τη συναισθηματισμό σου, ενθαρρύνοντάς σε να στραφείς στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής. Το παρελθόν μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, άλλες θετικές και άλλες αμήχανες. Όμως μπορείς να υπαγορεύσεις πόσο έντονες ή οδυνηρές θα είναι οι ανάδρομες ματιές.

Σκορπιός

Το πόσο καιρό η ένταση ή το δράμα θα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, εξαρτάται από το πόσο ευέλικτη είσαι στην πραγματοποίηση ορισμένων αλλαγών ή την επίτευξη κάποιων συμβιβασμών. Ωστόσο, το να δείξεις πόσο ικανή είσαι να ελέγξεις μια εκκολαπτόμενη ή υπάρχουσα σχέση δεν είναι κάτι που σε συναρπάζει. Η επικοινωνία είναι ουσιαστική, χωρίς να γίνεται πειθαναγκαστική. Δες τι κάνουν οι χειρονομίες ή κάποιες έξυπνες ενέργειες, για να δημιουργήσεις και πάλι γέφυρες με το ταίρι σου.

Τοξότης 

Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να είναι το βασικό καύσιμο για την εξέλιξη των ερωτικών σου σήμερα. Μπορεί να οφείλεται στην πρόοδο που ήδη κάνεις για να διατηρήσεις θετική την ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Μην φοβηθείς πως η προσπάθειά σου δε θα αποδώσει καρπούς. Έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να διατηρήσεις την πίστη σου και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Αιγόκερως

Δώσε προσοχή σε ό,τι ακούς, τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά σου τώρα. Ο εραστής σου ή ίσως ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, έχει σοφία να σου μεταδώσει και θα νιώσεις ευγνωμοσύνη που την έλαβες. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτή η ανταλλαγή ίσως σηματοδοτήσει την έναρξη ενός ερωτικού δεσμού μ’ αυτό το άτομο. Αν είσαι σε σχέση…οι καλές συμβουλές του αγαπημένου σου θα τον κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό στα μάτια σου.

Υδροχόος

Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις συναρπαστικά με το ταίρι σου σήμερα. Η Αφροδίτη προσθέτει μια υπέροχα γλυκιά πινελιά στις σκέψεις και την επικοινωνία σου αυτήν τη στιγμή. Ο Κρόνος όμως στο ζώδιό σου, ίσως σε παροτρύνει να αποκαλύψεις τη σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση ο αγαπημένος σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει θα εκτιμήσει το γεγονός πως δεν απαιτείς καμία δέσμευση.

Ιχθύες

Η καρδιά σου θα χαρεί με έναν υπέροχα αυθεντικό τρόπο σήμερα. Ορισμένες λέξεις μπορεί να είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές…αλλά φαινομενικά. Ένα ανοιχτό μυαλό είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις πιο δεκτική σε ό,τι λαχταρά η καρδιά σου να βιώσει. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι είσαι ονειροπόλος, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σαν κομπλιμέντο. Η σχέση σου σήμερα, μπορεί να αναζωογονηθεί με μια ένεση ονειροπόλησης. Κι αυτό ίσως είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο τώρα ο δεσμός σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments