Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Εκτός ΤΣΣΚΑ με απόφαση Ιτούδη

Μάικ Τζέιμς: Εκτός ΤΣΣΚΑ με απόφαση Ιτούδη
Μάικ Τζέιμς: Ο γκαρντ της ρωσικής ομάδας δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια. Νέα «σύννεφα» στις σχέσεις του παίκτη με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Μάικ Τζέιμς, όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα ενισχύσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια της μετά από απόφαση του Έλληνα προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη. Η ΤΣΣΚΑ, που είχε φύγει πρόσφατα νικήτρια από το ματς με τον Ολυμπιακό με 15 πόντους του Τζέιμς, για άλλη μια φορά τιμωρεί τον Αμερικανό γκαρντ.

Τα νέα «σύννεφα» στη σχέση του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ούνικς Καζάν, ενώ έφεραν και πάλι εκτός ομάδας τον σκόρερ της ρωσικής ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα χάσει έτσι τα επόμενα παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ και στα social media του συλλόγου.

Να θυμίσουμε ότι και νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο Μάικ Τζέιμς είχε μείνει εκτός αποστολής από έναν αγώνα, επειδή είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Τότε, ο Αμερικανός γκαρντ είχε αντιδράσει άσχημα στις παρατηρήσεις του Δημήτρη Ιτούδη. Μάλιστα, υπήρχαν συζητήσεις ότι αυτό υπήρχε περίπτωση να έφερνε μέχρι και την αποπομπή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη «διαφωνία» των δύο, στην προπόνηση της Τρίτης 10 Νοεμβρίου του 2020, να θεωρείται δυσφημιστική για τον ρωσικό σύλλογο.

Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν πως ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ του είχε κάνει παρατηρήσεις. Ο Μάικ Τζέιμς είχε αντιδράσει με άσχημο τρόπο, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο ήταν στον ίδιο χώρο. Ο Τζέιμς δεν είχε αγωνιστεί τότε στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπασκόνια, με 89-86.

Μάικ Τζέιμς: Μερικά από τα highlights της καριέρας του στην Ευρώπη

Στις 14 Μαρτίου 2019, μπήκε στο κλειστό κλαμπ παικτών που πέτυχαν 500 πόντους σε μια σεζόν. Κέρδισε το βραβείο Alphonso Ford Trophy, αφού είχε κατά μέσο όρο 19.8 πόντους σε 30 ματς. Συνολικά, μέτρησε 595 πόντους, τρίτος στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τους Αλεξέι Σβεντ (740, το 2018) και Κιθ Λάνγκφορντ (609, το 2017). Επίσης, ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης.

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, αφού δεν υπολογιζόταν για τη νέα σεζόν. Στις 12 Αυγούστου 2019, ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάικ Τζέιμς: Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Μάικ Τζέιμς: Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments