Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Το πειθαρχικό του παράπτωμα μπορεί να φέρει μέχρι και διακοπή συμβολαίου

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Το πειθαρχικό του παράπτωμα μπορεί να φέρει μέχρι και διακοπή συμβολαίου
Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ: Συζητήθηκε μέχρι και η διακοπή της συνεργασίας με τη ρώσικη ομάδα καλαθοσφαίρισης.

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ, για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πειθαρχικό παράπτωμα Τζέιμς: Συζητήθηκε μέχρι και η διακοπή της συνεργασίας με τη ρώσικη ομάδα καλαθοσφαίρισης που συχνά αποκαλείται «Κόκκινος Στρατός» λόγω σχέσης στο παρελθόν με τον σοβιετικό στρατό.

Ο Αμερικανός γκαρντ αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις του Δημήτρη Ιτούδη και αυτό μπορεί να φέρει μέχρι και την αποπομπή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη «διαφωνία» των δύο, στην προπόνηση της Τρίτης (10 Νοεμβρίου), να θεωρείται δυσφημιστική για τον ρωσικό σύλλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ του έκανε παρατηρήσεις. Έτσι, ο Τζέιμς αντέδρασε με άσχημο τρόπο, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο ήταν στον ίδιο χώρο.

Πλέον, στη Μόσχα, μετά τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε το επεισόδιο, εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού. Και αξίζει να θυμίσουμε πως ο Τζέιμς δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπασκόνια, με 89-86.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments