Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/03/21]
Ζώδια σήμερα: Για να αντιμετωπίσει κανείς ένα ρομαντικό ζήτημα στη σχέση του, πρέπει να κάνει αργά και προσεκτικά βήματα.

Τα ερωτικά θέματα μπορούν να ευδοκιμήσουν μέσα σε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και υπάρχουν καταστάσεις που κάνουν τα ζώδια να αισθάνονται τολμηρά και αισιόδοξα.

Κριός

Κάτι που σε κάνει να νιώθεις πολύ τολμηρή κι αισιόδοξη, ίσως απογοητεύει το ταίρι σου που παλεύει για να δείξει ενθουσιασμό. Μπορεί ούτε η πειθώ σου να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει να απολαύσεις την αυξημένη αδρεναλίνη σου. Μπορεί να μη χρειαστείς πολύ, για να παρασύρεις και τον εραστή σου.

Ταύρος

Για να αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό ζήτημα στη σχέση σου, πρέπει να κάνεις αργά και προσεκτικά βήματα. Αν αντιδράσεις έντονα ή βιαστικά, ίσως επιδεινώσεις τα πράγματα. Ακόμα κι αν η ανυπομονησία σου σε σπρώχνει σε άμεσες βελτιώσεις, η ειλικρίνεια που θα δείξεις για τις επιθυμίες σου, θα κάνει την κατάσταση διαχειρίσιμη. Επομένως συγκράτησε κάθε ανάγκη βιασύνης ή πίεσης.

Δίδυμοι

Αν πίστευες πως το ταίρι σου θα ασκήσει κριτική ή θα αντισταθεί σε μια ιδέα σου, τότε σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Εκεί που περίμενες απάθεια ή απόλυτη έλλειψη ενθουσιασμού, ο αγαπημένος σου, θα δείξει χαρά που θα αναλάβεις τον έλεγχο σε ό,τι σε εμπνέει, γιατί πιστεύει πως θα ωφελήσει και τους δυο σας. Για αυτό σταμάτα να πιέζεις τα πράγματα, γιατί θα αποδειχτεί πως δεν είναι απαραίτητο.

Καρκίνος

Παρόλο που μπορεί να ήταν άνετο ή βολικό να παραβλέψεις ένα ζήτημα, θα αποδειχτεί πως τώρα είναι πλέον δύσκολο να το αγνοήσεις. Η ανησυχία σου για τα συμφέροντα τόσο τα δικά σου όσο και του εραστή σου, θα υποστηρίξουν την ανάγκη για αυτή τη συζήτηση. Αυτό θέτει το σκηνικό, για μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική αλληλεπίδραση. Για αυτό φέρε στο τραπέζι αυτό που χρειάζεται προσεκτική εστίαση.

Λέων

Η πίστη για την άποψή σου πάνω σ’ ένα θέμα, θα εκφραστεί με πιο επιθετικό τρόπο από ό,τι ήθελες. Ενώ είσαι σίγουρη πως υποστηρίζεις με έμφαση τα «πιστεύω» σου, το ταίρι σου θα νομίσει, πως είσαι έτοιμη για καβγά. Επομένως έχεις δύο επιλογές. Ή θα επιστρέψεις στη συζήτηση όταν θα νιώσεις λιγότερο επιθετική ή θα δεις τον εραστή σου να γίνεται «πύραυλος». Στη δεύτερη περίπτωση, σίγουρα θα εκπλαγείς.

Παρθένος

Αυτό που κάνεις στο όνομα της αγάπης, γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις τόσο για σένα όσο και τον εραστή σου. Όμως, το αντικείμενο του πόθου σου, μάλλον δεν το βλέπει έτσι. Ίσως πιστεύεις πως ψάχνει για μία εναλλακτική…. όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πιθανόν να παίζεις μεγάλο ρόλο σ’ αυτό που σχεδιάζει. Για αυτό δείξε την υποστήριξή σου.

Ζυγός

Τα ερωτικά σου θέματα μπορούν να ευδοκιμήσουν μέσα σε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας. Ειδικά αν αισθάνεσαι πως το μερίδιο του λέοντος σ’ αυτό, ανήκει σε σένα. Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς παρεμποδίζει ή χρειάζεται περισσότερη κατεύθυνση από ό, τι νόμιζες, δεν είσαι υποχρεωμένη να διαχειριστείς κάτι μόνη σου. Εξάλλου κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό ζήτησε πληροφορίες ή βοήθεια.. αν την χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Η επιρροή της Σελήνης μπορεί να είναι καταπραϋντική και παρήγορη. Όμως για να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σου, η επικοινωνία πρέπει να είναι ελάχιστη. Οι μακροχρόνιες συζητήσεις, ειδικά αυτές που ενδέχεται να κατευθυνθούν σε ευαίσθητες περιοχές, ίσως δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση και αναστάτωση. Η παθιασμένη σου ενέργεια, χρειάζεται ήρεμη και ήσυχη αντανάκλαση. Δες τι μπορείς να κάνεις για να τη δημιουργήσεις!

Τοξότης

Γνωρίζεις πως ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι συναρπαστικός! Όπως και το να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις οτιδήποτε χρειάζεται πολλά χρήματα. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορείς να σημειώσεις πρόοδο στην ερωτική σου ζωή, χωρίς να μείνεις «ταπί και ψύχραιμη». Μια ασυνήθιστη επιδίωξη με άφθονο γέλιο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να εξελιχθεί ο δεσμός σου ή η εκκολαπτόμενη σχέση σου.

Αιγόκερως

Ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία σου, μπορεί να δημιουργήσει δράμα και απογοήτευση στη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις προσεκτικά τη δυναμική ισχύος στο δεσμό σου, ειδικά αν γίνει σαφές ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν έχουν ισορροπίες. Ωστόσο, μια βαθιά ή εγκάρδια προσφορά βοήθειας ή υποστήριξης, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα ασυνήθιστο σημείο καμπής, τώρα στο δεσμό σου.

Υδροχόος

Η καταστολή των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου θα είναι δύσκολη αυτό το διάστημα, αλλά μπορείς να ελιχθείς κάνοντας πνευματώδη αστεία που θα λειτουργήσουν προς όφελός σου. Να είσαι εξίσου προσεκτική όμως στον τρόπο που συμμετέχεις στη συζήτηση, ειδικά αν αυτός που αγαπάς παλεύει να πει έστω και μια λέξη. Για να τον πείσεις πόσο σαγηνευτική είσαι, πρέπει να του αποδείξεις πως μπορείς να είσαι μια θαυμάσια ακροάτρια.

Ιχθύες

Αν έκανες σταθερά αποταμίευση όλο αυτό το διάστημα, τότε αντιστάσου στην έντονη επιθυμία να καταξοδευτείς τώρα για τον εραστή σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι υπερβολικά λιτή. Όμως οι υπερβολικά γενναιόδωρες παρορμήσεις, θα οδηγήσουν σε λύπη. Περιμένεις πως το ταίρι σου θέλει να χαλάσεις όσα λεφτά έχεις για λογαριασμό του; Μάλλον όχι! Λίγος περιορισμός, μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις πιο ενδιαφέροντες και ευχάριστους τρόπους, για να του δείξεις την αγάπη σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments